banner198

Akman Aday olacak mı? İşte cevabı..

Akman Aday olacak mı? İşte cevabı..

Akman Aday olacak mı? İşte cevabı..
banner145
Siyaset kulislerinde Çankırı’dan Milletvekili aday adayı olacağı yönünde  adı geçen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı, Çankırı eski Milletvekili Dr. Nurettin Akman, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker’e çarpıcı açıklamada bulundu.

 “2015 Genel seçimlerinde Çankırı’dan aday olacakmısınız?” sorumuzu cevaplandıran Akman, “Çankırı’da milletvekilliği tecrübesini yaşamış bir siyasetçi olarak şuan için Çankırı’dan adaylık düşünmüyorum.  Ankara’dan aday olmak ve Çankırı’nın üçüncü bir milletvekili gibi milletimize hizmet vermek istiyorum.  Ancak, bunları konuşmak için henüz çok erken. Başbakanımızla değerlendirdikten sonra  ona göre hareket edeceğim” dedi.


Öte yandan Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Veysel Eroğlu ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığına çıkan Akman’ın, Eroğlu’nun Ak Parti İl Başkanlığındaki parti kademeleri ile yaptığı toplantıya gecikmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı için kulis çalışmalarını sürdüren Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar ile İlçe Başkanlığında bir süre görüşen Akman, toplantı salonuna gecikmeli şekilde Çağlar ile birlikte girdi.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER