banner198

AKP'de Sinkaflı küfrün faturası kesildi

AKP'de Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen ve Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy ile ilgili disiplin süreci sona erdi.

AKP'de Sinkaflı küfrün faturası kesildi
banner145

AKP'de Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen ve Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy ile ilgili disiplin süreci sona erdi. Celal Kaman'ın 'siyasi hayatıma da mal olsa bunun hesabını soracağım' dediği her iki isme de partiden geçici uzaklaştırma cezası verildi.

 

AKP Genel Merkezi  grup kararına uymayarak İl Genel Meclisi 2. Dönem başkan ve üyelerinin seçimi sırasında salonu lavaboya gideceğim bahanesi ile terk ederek bir daha geri gelmeyen Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen'e partiden uzaklaştırma cezası verdi.

 AKP'lilere ağır küfür disiplinlik oldu!


Aynı şekilde; İl Başkanlığının  11 Nisan 2016 tarihinde 100. Yıl Kültür Merkezinde  yapılan Genişletilmiş İl Danışma  Meclisi toplantısı kapalı oturum sonrasında  ayağa kalkarak "Partinizinde, sizinde ....." diyerek partidaşlarına küfür ettiğini tutanakla tespit ederek disipline sevk ettiği Ulusoy'a partiden geçici uzaklaştırma cezası kesildi.

 

Şikayet üzerine geçici ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen Ulusoy ve Çimen  hakkında 7 ay sonra karar çıktı. Kurul, Ulusoy’un 10 ay , Çimen'in 6 ay süreyle parti faaliyetlerine katılmasını yasaklayarak, geçici ihracını istedi. Karar, Genel Merkez Merkez Disiplin Kurulu’na bildirdi. Genel Merkez Disiplin Kurulu Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy'a 3 ay,  Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen'e 2 ay partiden uzaklaştırma cezası verdi. Kararın AKP İl Başkanlığına hafta içerisinde tebliğ edildiği öğrenildi. Ulusoy ve Çimen parti ceza süresince parti faaliyetlerine katılamayacak, meclis üyesi olmasına rağmen partinin grup toplantılarına giremeyecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 17:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reisci
Reisci - 7 yıl Önce

ak partide 10 milyon kusür üyeye ve partisine küfür etmenin cezası 3 aymış öğrenmiş olduk. böylesi adamaların ebediyyen kapıdan alınmaması lazım. ne hale geldi partimiz.

OLMASI GEREKENİN DAHADA OLACAĞINA İNANIYORUM
OLMASI GEREKENİN DAHADA OLACAĞINA İNANIYORUM - 7 yıl Önce

SAYIN ÇANKIRI AK PARTİ İL BAŞKANI CELAL KAMAN BEYFENDİ ÖNCELİKLE DİK DURUŞUNUZU VE SADAKATİNİZİ TAKTİR EDİYORUM.BURADAN ÜZÜLEREK ŞUNUDA BELİRTMEK İSTİYORUM YAYINLANAN HABERDE AÇIK BİR ŞEKİLDE CEZANIN ÇANKIRI İL DİSİPLİNİ VE AK PARTİ GENEL MERKEZ DİSİPLİN KURULU TARAFINDAN ONANDIĞI BELİRTİLİYOR.BUNA KARŞILIK KURŞUNLU İL GENEL MECLİS ÜYESİ DURSUN ÇİMEN Facebook hesabından İtler havlamaya devam etsin biz kurşunlu sevdalısıyız bizi halkımız iyi bilir diyor ve KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI ŞAKİR KAYMAK ta nankörce yazılmış bu yazının altına aynı şekilde itin havlayanından korkma ısırmaz sinsi olanına dikkatli ol diyerek destek veriyor .PEKİ ADAMA SORMAZLARMI AK PARTİ GÖLGESİNDE YATIP KENDİ GÖLGESİ SANAN BU İNSANLARA NERDE SİZİN PARTİCİLİĞİNİZ NERDE SİZİN TEŞKILATCILIĞINIZ DİYE .SAYIN CELAL KAMAN BEYFENDİ UMUT EDİYORUM Kİ SİZ VE DİĞER TEŞKILAT ARKADAŞLARINIZ BİR KEZ DAHA DİK DURUŞUNUZU GÖSTERİP OLMASI GEREKENİ YAPACAKSINIZDIR.SAYGILAR

Kurşunlulu
Kurşunlulu - 7 yıl Önce

ah salim vebalin büyük.

gercek
gercek - 7 yıl Önce

Sen doğru dur eğri belasını bulur derler ve buldu 2 ay daha lavaboda beklesin ama bu kez doğru dursun

Memeletim
Memeletim - 7 yıl Önce

her kim olursa olsun hakeden bulur. kurşunlu ak parti teşkilatı sağlam, lakin çoğu kişi çıkarlarını ve menfaatlerini kolluyor. lakin bu böyle gitmez, sıradan bir vatandaş olarak hakkım varsa haram olsun. çankırı'da gezi parkı eylemini başlatıpta şimdi gelip kurşunlu belediyesinden çıkmayan şahsıda gezi parkında başı çeken adamı belediyeye makamına sokanda benim gözümde bitmiştir ... gidiş hattı hoş değill. çankırı gezi parkında başı çekenleri devamlı yanında görürsem bizzat kendi adıma konuşuyor

Vah Siyaset
Vah Siyaset - 7 yıl Önce

Yıllardır şahsi ve siyasi olarak hizmet ettiğim ve her zamanda gurur duyduğum bu harekete maalesef ihanet edenlerin sonlarını görmek gecikmiş olsada sevindirici .olayın üzüntü veren konusu ise olayı araştırmadan böyle kalite liyakat kısacası profili düşük zatlara destek vermek.Birde bu destegi kendi sitesinden yayınlayan SÖZDE Belediye Başkanına ne demeli.Sen ki herşeye rağmen partili başkanın .hangi akla hizmet ediyorsun samimi olmayan ama yalakalik olsun diye insan şahsiyetini yok sayar mı.paylasiminla başta İl Teşkilatı Genel Merkezi yok saymiyormusun.Tabandan gelmediğini hemen belli ediyorsun.Senin yazını görenler senin o makamın adamı olmadığını anlamış olmalidirlar.Yorumlarda okudugum gibi sende doğru durmuyon sıra SENDE gibi.

OLMASI GEREKEN OLDU 1
OLMASI GEREKEN OLDU 1 - 7 yıl Önce

Yıllardır hiç bir şekilde AK PARTİ teşkilatına yakışmayan bir şahsın böyle bir ceza almasına şaşırmamak gerekir.Neden derseniz ismi geçen şahıs sözde en iyi şekilde temsil edeceğini söylediği ilçesine Ama insan bi takım gençlerin büyüklerin yani bi çok hemşerimizin yalan vaatlerle yalan kokan kahvehane muhabbetleriyle kandırılmalarına,kanmalarına gerçekten de çok üzülüyor.Bizim memleketimizde insanlar neden se seçtikleri insanın geçmişine dönüp bir bakmak yerine ağzı boş laf yapan yalanı iftirayı doğrudan daha çok konuşan basit insanları tercih ediyor.

OLMASI GEREKEN OLDU
OLMASI GEREKEN OLDU - 7 yıl Önce

Yıllardır ne İlçemize nede AK PARTİ TEŞKİLATINA yakışmayan bu şahsın böylesi bir ceza almasına şaşırmamak gerekir.Neden diye düşünen şahsın yandaşları olabilir. belediye başkanlığı döneminde hayvan pazarlarına devletin aracıyla hayvan toplamaya giden bu şahıs değil miydi vb.bir çok vukaat neyseki AK PARTİ İL YÖNETİMİ VE GENEL MERKEZ BİRAZ GEÇTE OLSA EN DOĞRU VE HAYIRLI KARARI SONUNDA VERMİŞTİR.Kişisel sosyal medya hesaplarından adı geçen şahısa desteğini esirgemeyen bir çok hemşerimize de şunu söylemek isterim şu mübarek cuma gününün hatırına bi dakika sağlıklı düşünün ve bu memleketi bu milleti nasıl bir şahsın temsil ettiğine dikkat edin.ARTIK YALAN VAATLERE İFTİRA KOKAN KAHVEHANE MUHABBETLERİNE DE İNANMAYIN .BELEDİYE BAŞKANI ŞAKİR KAYMAK beyfendi size de şunu hatırlatmayı bir görev bilirim ki şahıs siyaseti yapmak sizi ve memleketimizi güzel yerlere taşımaz.Sizi bu makama en başta AK PARTİ TEŞKİLATI ve BU MİLLET GETİRMİŞTİR.Ama sizin de yapınızda ve siyasi ideolojinizde her hangi bir sadaakat ve teşkılatçılık olmadığından sizde şahısları önde tutmayı iyi biliyorsunuz.TEŞEKKÜRLER AK PARTİ İL TEŞKILATI ,TEŞEKKÜRLER AK PARTİ GENEL MERKEZİ


SIRADAKİ HABER