banner198

AKP'li Belediye Başkanı partisinden istifa etti

Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Rıfat Altuntop partisinden istifa ettiğini duyurdu.

AKP'li Belediye Başkanı partisinden istifa etti
banner145
Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Rıfat  Altuntop partisinden istifa ettiğini duyurdu. Altuntop daha önce de MHP'den istifa ederek AKP'ye geçmişti.

 

2017 yılının siyaset kulislerini çalkalayan ilk sürprizi Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop'tan geldi. 2014 Mahalli İdareler seçiminde AKP'den Atkaracalar Belediye Başkanı seçilen Altuntop, partisinden  istifa ettiğini belirterek istifa  mektubunu Cuma günü İl başkanlığına gönderdiğini duyurdu.


Altuntop'un istifasında en önemli etkenlerin Atkaracalar AKP İlçe Başkanı ve İGM üyeleri ile bir arazi satışı ihalesinin iptal edilmesine yönelik meseleler yüzünden olduğu iddia ediliyor. Başkan Altuntop'da sosyal medya sayfasında ayaptığı açıklamada; "İ
lçemizdeki siyasi yetkililerle çalışmayacağım için partime istifa dilekçemi Cuma günü itibariyle gönderdim ve partimden istifa ettim.Umarım hayırlara vesile olur. Hepiniz Allaha emanet olun." ifadelerine yer verdi.

İstifa virüsü Atkaracalar'a sıçradı!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 00:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
ramazan karakaya
ramazan karakaya - 7 yıl Önce

Partiden istifa ettiği gibi başkanlığıda bırakaydı o zaman bu başkan başkan mış derdim ama şimdi ?

A.A
A.A - 7 yıl Önce

Yorumunuz kişilik haklarına saldırı niteliği taşıdığından onaylanmamıştır.

karaca18
karaca18 - 7 yıl Önce

750 dönüm arsayı urfalılara,aşiretlere satmak isteyince halk ayaklandı,başkanda küstü istifa etti demek.yazık gerçekten.

Hakkı dikmen
Hakkı dikmen - 7 yıl Önce

En kolay yolu seçmiş hayırlısı olsun bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.

RAMAZAN KARAKAYA
RAMAZAN KARAKAYA - 7 yıl Önce

Ben atkaracalardan Ramazan Karakaya yukardaki yorumun benimle alakası yoktur.sadece isim benzerligi var yada birisi benim adımı kullanmıştır.yorum yazan arkadaş kim oldugunu yadanerden oldugunu yazarsa sevinirim.

Ümit karamacu
Ümit karamacu - 7 yıl Önce

Başkan memleketin toplanıp düzelmesini beklerken olmaz senin başkanlığa devam etmen gerekir senin bu işe devam etmen gerekir istifayı geri çek çekemeyen utansın

SIRADAKİ HABER