banner198

AKP'lilere ağır küfür disiplinlik oldu!

AKP'de Ulusoy ve Çimen disipline sevk edildi.

AKP'lilere ağır küfür disiplinlik oldu!
banner145

 AKP'de Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy ile Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen disiplin kuruluna sevk edildi.

 

Çankırı Postası Haber Merkezinin edindiği bilgiye göre; Ulusoy ve Çimen'in disiplin kuruluna sevk edilmesi süreci oldukça şaşırtıcı gelişmeler neticesinde gerçekleşti.

Olayların başlangıcı 5 Nisan 2016 tarihinde yapılan İl Genel Meclis Başkanı ve üyelikleri seçimlerinde oy verme işlemi sırasında gerçekleşti. Seçim öncesinde İl Başkanlığında  yapılan toplantıda masaya konulan sandıkta  grup adayını belirlemek üzere Ahmet Ulusoy ve Ruhi Şeker ön seçimde yarıştı.  İl Genel Meclis üyeleri ve Celal Kaman'ın oy kullandığı ön seçimi Milletvekili Hüseyin Filiz'in bütün ağırlığını koyarak Ahmet Ulusoy lehine yaptığı kulis faaliyetlerine rağmen Ruhi Şeker 12 oy alarak 2 farkla kazandı.  Ön seçim sonrasında İGM salonunda Başkan Ruhi Şeker ve isimleri  belirlenen başkan vekili, ve katip üyelerin grup kararı ile desteklenmesi karara bağlandı.

Ancak partide verilen sözlere rağmen İGM oylamasında AKP Grubu 4 fire verdi.  Annesi hastanede yatan Kızılırmak İGM üyesi Tuğrul Kaya mazereti nedeni ile oy kullanmadan salondan ayrılırken yine Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen oylama sırasında salondan çıkarak bir daha geri gelmedi. Oy verme işlemi sonucunda da yapılan sayımda  iki üyenin boş oy kulllandığı ortaya çıktı.  Sonuç itibarı ile oy verme işlemi sonucunda  AKP grubunda 4 fire verilmiş oldu.

-Mecliste yaşanan fire Danışma Meclisinde fitili ateşledi-

Böylece grup kararı alınmasına rağmen mecliste yaşanan fire 11 Nisan 2016 tarihinde 100. Yıl Kültür Merkezinde  yapılan Genişletilmiş İl Danışma  Meclisi toplantısında masaya yatırıldı. Atkaracalar İl Genel meclis üyesi Ahmet Ulusoy, toplantının basına kapalı bölümünde  İl Başkanı Celal Kaman ile gergin anlar yaşadı. İl Genel Meclisi 2. Dönem seçimlerinde verilen fireler Kaman'ı oldukça kızdırdı. Kaman alınan grup kararına rağmen seçimlerde  boş oy kullanan kişilere seslenerek;  "Kim oy vermedi ise delikanlıca çıkıp söylesin" dedi.  Kaman'ın sözleri üzerine salondaki hava  adeta buz kesti.  Gergin ortamı yatıştırmak isteyen ve protokolde oturan Milletvekili  M. Emin Akbaşoğlu olayın burada kapatılmasını isteyerek temiz bir sayfa açılmasını istedi. Ancak kürsüde bulunan Kaman," Ne temiz sayfa açması. Herkes yaptığının hesabını verecek. Siyasi hayatıma da mal olsa bunun hesabını soracağım " diyerek resti çekti.  


-Ulusoy'dan sinkaflı küfürler-

Gergin ortamda geçen kapalı oturum sonrasında  ayağa kalkarak salonda çıkma girişiminde bulunan Ulusoy'un o esnada "Partinizinde, sizinde ....." diyerek sin kaflı küfürler ettiği ve toplantıya katılan bazı partililerinde bu küfürleri duyduğu ifade edildi. Bunun üzerine Ulusoy hakkında olay yerinde küfürü duyan iki şahidin ifadesi tutanakla kayıt altına alınarak imzaları alındı. Ulusoy'u ettiği küfürü o sırada  her iki milletvekili danışmanınında duyduklarını ifade ettiği, ancak  Milletvekillerinin danışmanlarına olaya müdahil olmamaları yönünde engel olduğuda iddialar arasında yer alıyor.


Gelişen süreçte İl Yönetim Kurulu, Ahmet Ulusoy ve  Dursun Çimen hakkında ön araştırma raporu hazırlanmasına karar verdi. Yetkilendirilen komisyonun ön araştırma raporu sonrasında  savunmaları alınan Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy, İl Danışma Kurulunda ettiği iddia edilen küfür nedeni ile  Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen ise grup kararına uymaması nedeni ile 2 ayla 9 ay arasında değişen oranlarda  partiden ihraç edilmesi talebi ile Yönetim Kurulunca,  İl Disiplin Kuruluna sevk edildi.

AKP'de Sinkaflı küfürün faturası kesildi

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal Boz
Cemal Boz - 8 yıl Önce

Sayın editör yaptığın açıklama için müteşekkiriz bu sayede yapılan spekülasyonu gözönüne serdin Sağolasın

editör
editör - 8 yıl Önce

ilce merkezi -cmn -sevdali -avk.mehmet -mevki -memleket-atk -recep -cankiri mvk dns. - cuneyt18 - haberci - hbr18 rumuzları ile aynı ip adresinden yazan bukalemun kılıklı yorumcu. Bütün yazdıklarını onayladık. Bu ne telaş, bu ne kıvranma, bu ne çırpınıştır böyle. Aklın sıra küçük beyninle manupulasyon yapmaya çalışıyorsun. Bir yorumda memur, bir yorumda avukat, bir yorumda danışman olmuşsun. Bu kadar farklı kişiliğe bürünmekte kolay olmasa gerek. VAllahi bravo sana. Sen bu zeka pırıltıları ışığında bu sayfalarda boşuna harcanıyorsun.

Recep
Recep - 8 yıl Önce

Ahmet beyi 15 yildir tanirim neyi nasi yaptiginida cok iyi bilirim.atkaracalar varsa insanlar ona bir daha sukur duasi etmesi lazim.karalam kolay coluk cocuk yorum yapiyo .atkaracalarda akp varsa onun sayesinde var.

atkaracalarlı
atkaracalarlı - 8 yıl Önce

ayrıca sunuda yazmak gerekli olduğunu gördük hayatını atkaracalara ve siyasete adamış olan ahmet ulusoyun iki tane oğlu şu anda işsiz.bu yalan haberlerle partimizi ve encümenlerimiz kiimse yıpratamaz.herkez işine baksın

Ïlim
Ïlim - 8 yıl Önce

Olay okadar captirilmis ki akp kufur edildigi soyleniyo.sahsima kifur duymadim.onlar akp li degil.ne olduklarini sorgulamak lazim

turfanda
turfanda - 8 yıl Önce

Editörün çıkıpta yapilan yorumlara ne zaman cevap verildiği görülmüş.milleti birbirine kirdirip siyaset yapiyosunuz. ozaman herkesin ip belli bedellerini de herkes ağır öder. Umarin haberi yapan arkadaş ta Almanya`da ki gazeteci gibi olmaz sonu.

Atkaracalar
Atkaracalar - 8 yıl Önce

Bakıyorum da ahmet bey yine kendisini savunmaları için trollerini yollamış siteye

Adalet er geç yerini bulur
Adalet er geç yerini bulur - 8 yıl Önce

bugüne kadar il başkanının il genel meclisi başkanını seçerken oy kullanma hakkının olmamasına rağmen adaletsiz bir şekilde oy kullanmış ve ahmet bey tüm haksızlıklara rağmen 1 oyla seçimi kaybetmiştir. çankırıda partinin önde gelen il genel meclis üyelerinin %50 sinin oyunu almıştır. bu çamur at izi kalsın mantığı tutmaz. herkes kim ne olduğunu iyi biliyor.


SIRADAKİ HABER