banner198

Atalay “Karşınıza çiftlik kurmaya gelmedim!“

CHP Çankırı Milletvekili adayı Murat Berat Atalay, seçim çalışması kapsamında Çerkeş'te yaptığı konuşmada AKP aday adayı Hüseyin Filiz'e sert sözlerle yüklendi.

banner145
CHP Çankırı Milletvekili adayı Murat Berat Atalay, seçim çalışması kapsamında Çerkeş'te yaptığı konuşmada AKP aday adayı Hüseyin Filiz'e sert sözlerle yüklendi.


Bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara seslenen Atalay, Hüseyin Filiz'in sahibi olduğu Kargı köyündeki mera arazisinin köylülerin elinde alınmasına tepki göstererek, "Karşınıza çiftlik kurmaya gelmedim." şeklinde konuştu.


Atalay," 1500 dönüm arazinizi meradan çıkartıp hazineden ihale edenlerden hesap sormaya geldim. Sizde bu hesabı soracak mısınız? Siyaseti, jandarmayı, polisi, valiyi, arkasını alıp toprağınızı kotaranlara bu hesabı soracak mısınız?" diye sordu.  


Babası dahi olsa, evladı dahi olsa millete yanlışlık yapandan hesap sormaya geldiğini dikkat çeken Atalay," Karoğlan olarak geldim. Desteğinizi almaya geldim!" diye seslendi.


CHP-MSP koalisyon hükümetinin 1974 yılında Kıbrıs Barış harekatını yapan  ruh kökü olduğunu hatırlatan Atalay, " Rahmetli Eceviti, Rahmetli Erbakanı bilirsiniz değil mi? Vatan toprağını Yunana  teslim etmediler. Dediler ki, "biz barış için gidiyoruz" ama savaşı yaptılar, Kıbrıs'a bayrağımızı diktiler " dedi.


AKP hükümetinin Süleyman şah türbesine sahip çıkamadığını söyleyen Atalay, "Süleyman şah türbesinin aldılar PKK'nın koynuna koydular. Ben Süleyman şah türbesini bir subayımla beraber o toprağına geri koymak için geldim. Var mısınız? PKK canisi ile İmralı'da pazarlık kuranlara, devlet başkanı olacağım diye  devletimi, milletimi bölmeye çalışanlardan hesap sormaya geldim."dedi.

 

Bedil köylüleri de Hüseyin Filiz'in gizli ortağı olduğu iddia edilen hibe destekli  tavuk çiftliğinin köylerinin girişine yapılmasına tepki göstererek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandığa gitmemişti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 02:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayhan çlk
ayhan çlk - 9 yıl Önce

sen ki̇m fi̇li̇zi̇ eleşti̇rmek ki̇m fi̇li̇z bu mi̇lleti̇n gururu.sevdalisi mi̇lleti̇n özudür.bi̇r çok ki̇şi̇ye i̇ş aş ekmek vermi̇şti̇r belki̇ sende o ekmekten i̇şten aştan nasi̇plenmi̇şi̇ndi̇r.kusura bakma mi̇llet sana yol vermez mi̇llet kendi̇ne sevdali fi̇li̇zi̇yle kol kola can cana yan yana yol aliyor durmak yok yola devam di̇yor.erbakanin meşhur bi̇r sözü vardi hadi ordan diye.

ayhan çlk
ayhan çlk - 9 yıl Önce

hüseyin filiz çankırı için bir degerdir herkes filiz gibi çalışsa filiz gibi her daim milletiyle bütünleşseydi.çankırı böyle bir daha olurdu 4 bin kişi iş aş ekmek sahibi olcak çankırı ekonomisine destek olacak.kısaca herkes kazanacak bu çankırıyı büyütmedir.filiz her köyde ilçede beldede.merkezde.halkıyla birlikte.filiz.özden samimiyetle çalışıyor.ve çankırıda bunun farkında herdaim çankırı filizden çok memnun.milletin derdiyle dertlenen.sevincine ortak olan.bir yapıya sahiptir hüseyin filiz.

şabanözü
şabanözü - 9 yıl Önce

Filizi severiz dogru ama filizinde birileri hakkında bir iddaada bulunuyor fakat sora işine gelmeyince inkar ediveriyor bunuda bilmen lazım sana soruyorum işime gelince söyledgini inkar eden vekil olurmu sana soruyorum.

ayhan celik
ayhan celik - 9 yıl Önce

Filizi çok yakınen tanıyan ve çokta seven bir kardesi olarak .Diyorumki filizde asla geri vites yoktur ok gibidir adamdır adam bu millet filizi çok seviyor

Troller
Troller - 6 yıl Önce

Troller toplamış Filizi ovuyor bu akp vekilleri Çankırı için ne yaptı seçtiğiniz belediye başkanı Çankırı için hangi hizmeti gerçekleştirdi inşAllah 24 Haziran'da gidecekler

SIRADAKİ HABER