banner198

Atama sonrası Kaman'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden İl Başkanlığına getirilen Celal Kaman, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Atama sonrası Kaman'dan ilk açıklama
banner145
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden İl Başkanlığına getirilen Celal Kaman, düzenlediği basın toplantısında  gazetecilerle bir araya geldi.

Kendisine İGM Başkanı Ruhi Şeker ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin eşlik ettiği toplantıda konuşan Kaman “30 günlük süreç bana çok şey öğretti” dedi.  Kaman, “Bu dava küçük şahsiyetlere teslim edilebilecek bir dava değildir, bu şahsiyetlerin amacı küçük çıkarlar dahi olsa asla içimizde barındırılmayacaktır” dedi.

Bu süreçte bel altı siyaset yapanlar olduğu gibi Otuz gündür hiçbir toplantıya katılmayan il yöneticilerinin de olduğunu hatırlatan Kaman, Kongre sürecinde bu isimleri yeni listeye almayacağı sinyalini de verdi. Kaman “Hak mutlaka yerini bulur adalet mutlaka tecelli eder” diye konuştu.

 

Kaman konuşmasının devamında şunları kaydetti:

“Sabırla ve metanetle görevimizi hiçbir şekilde aksatmadan yerine getirmeye devam eden şahsım ve teşkilatım maalesef bir kısım sözde medya tarafından görmezden gelinmeye çalışıldığı gibi aksine karalama ve iftira dolu yayınlar yapmayı kendilerine görev kabul ettiler.Şahsım hakkında akla hayale gelmeyecek karalamalar ve iftiraların gerçek olmadığı ve amacı bugün çok daha iyi anlaşılmış olup hepinizin de bildiği gibi hemen çark etmeye başlamışlardır. Şunu özellikle belirtmek isterim ki; siyaset içersinde her türlü rekabet elbette olabilir demokratik hakkını herkes kullanabilir bir yerlere elbette aday olabilir veya olmak isteyebilir bunu tamamen siyasi olgunluk içersinde karşılayabilecek kadar siyasi geçmişimin olduğunu sanırım hepiniz bilmektesiniz. Ancak siyaset ahlak dışı yalanla dolanla kiralık veya satılık kalemlerle dizayn edilebilecek bir şey değildir. Hak mutlaka yerini bulur adalet mutlaka tecelli eder. Şahsım ve dolaylı olarak partimize yönelik bu saldırılar hakkında yasal işlemler mutlaka yerine getirilecektir.”

 

- Bu davadan nemalanmaya çalışanlar var  -

Kaman, Ak Parti’nin bir siyasi oluşumdan öte bir dava olduğunu ifade ederken, “A Parti bir davadır. Diğer oluşumlar gibi basit çıkarların karşılığının bulunabileceği bir teşkilat değil aksine kendinden ödün verecek gerektiğinde her türlü fedakârlığı yapabilecek dava erlerinin buluştuğu bir teşkilattır.Elbette bu davadan nemalanmaya çalışanlar olacaktır, ancak bizler buna engel olmak için Ak Partimizi her türlü saldırılardan korumak için canla başla çalışmaya ilk günkü azim ve kararlılığımızla devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

- “Yolu doğru olanın, yükü doğru olur” -

 “Bizler yükümüzün ağırlığının bilincindeyiz ve dolayısıyla yolumuzun doğru olduğuna kaniyiz. Hayatım boyunca ve siyasi hayatımın her döneminde asla doğruya yanlış, yanlışa doğru demedim, bundan sonra da asla demeyeceğim. Davama inandım ve inandığım dava için asla küsmeden asla yılmadan sadakatle ve şuurla davanın içinde oldum. 2001 yılında partimizin kuruluşunda Kurucu Liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğim sözün hala arkasındayım ve asla bu sözden bir adım geri atmayacağım. Herkes bilmeli ki; bu dava küçük şahsiyetlere teslim edilebilecek bir dava değildir, bu şahsiyetlerin amacı küçük çıkarlar dahi olsa asla içimizde barındırılmayacaktır. Gerek şahsıma gerekse şahsımın üzerinden örtülü bir şekilde perde arkasından partime saldıranların ve arkalarına aldıkları sözde destekçilerinin farkında olduğumuzu ve bu durumun gerek Genel Merkezimizce ve gerekse Genel Başkanımızca da bizzat takip edildiğini ve bu saldırılara asla müsaade edilmeyeceğini bilmenizi isterim. Kardeşlerim, aldığımız yükün ağırlığı yolumuzun doğruluğundandır, bizler hiçbir zaman yılmadan yorulmadan ilk günkü aşkla ve heyecanla durmak yok yola devam düsturumuzla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 04:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304