banner198

Aydos ve Çapçı’da aday oldu!

Yedi yıl önce “Yalana talana paydos” sloganı ile yola çıkmıştı!

Aydos ve Çapçı’da aday oldu!
banner145
Ak Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurularının son gününde Şabanözü eski Belediye Başkanı Ali Çapçı ve Avukat İsmail Aydos aday adaylığı başvurusunda bulundu.


Belediye Başkanı İrfan Dinç ile İl Başkanlığına gelen Aydos ve Çapçı, örnek olsun diye adaylık başvurusuna birlikte el el geldiklerini ifade ettiler.

 

Mübarek bir günde adaylık başvurusunda bulunduğunu söyleyen Çapçı, “Bir sorumluluk üstlenerek tekrar hizmet etmek için aday adayıyım. Medeniyet değerlerimizi bize yüklediği görevleri yerine getirmek için her alanda koşmak zorundayız. Her yeni gün; daha iyi geleceğimize ilişkin umutlarımızı diri tutmamıza, insan olmanın anlamı ve erdemi üzerinde düşmemize, sorunlarımızı üzerine getirmek için bir fırsat olduğu düşüncesindeyim.  Hep birlikte yeni Türkiye yolunda Çankırı’dan bir nefer olacağım.” dedi.


Daha sonra söz alan Avukat İsmail Aydos, “Ben bir görev insanıyım. Her zaman vazifelerimi layığı ile yapmaya çalıştım. Hiç biride makam mevki sahibi olmak için yapılan şeyler değildi. Ülkemize milletimize hizmet etmenin çeşitli yolları var. Hayır kazanmaktır bizim amacımız. Üç günlük fani dünya geçiyor. Fani dünyanın yalanlarına aldanmadan onları bir amaç haline getirmeden Allah’ın rızasını fakir fukaranın duasını nasıl alırız. Böyle kutlu bir davanın hissiyatı ile donanmış bir şekilde aday adayım. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bu ülkenin inanan insanları olarak, ülkemizin ‘Yeniden Büyük Türkiye’ olması ideali ile kavrulan insanlarız. Bu bayrağı elden ele taşıyarak sorumluluğumuzun bilinci içerisinde Ülkemizi, Çankırımızı kalkındırmalıyız.” şeklinde konuştu.


Aydos, “Daha ötesi dünyanın her yerinde olan gariplerin hissiyatını paylaşıp one munite diyebilmek için istiklal marşında ki cümleler tek tek bizim umdelerimizdir. ‘Hakkıdır hakk tapan milletimin istiklal’ diyen neferleriz biz. Yolumuz Mehmet Akif’in yoludur” dedi.


İsmail Aydos 2007 Genel seçimlerinde Saadet Partisinden Çankırı Milletvekili adayı olmuş ve “Haksızlığa, hırsızlığa, yalana, talana paydos. Geliyor İsmail Aydos” sloganı ile o dönem Ak Parti’yi karşı seçim çalışması yürütmüştü.

 

Ali Çapçı ise 16 yıllık öğretmenlik hayatının ardından 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisi’nden Şabanözü Belediye Başkanı seçilmiş ve 15 yıllık belediye başkanlığı görevinde bulunmuştu. Çapçı 1 Haziran 2014 tarihinde yapılan ara seçimleri kaybederek koltuğunu MHP’li Mustafa Karakaya’ya devir etmişti. 


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 14:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
durmak yok #aliçapcı#
durmak yok #aliçapcı# - 9 yıl Önce

Görmek istediğimiz yerde olacaksınız inşallah bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ali uyanık
Ali uyanık - 9 yıl Önce

Çankırı için hizmet istiyorsak tek çözüm ALİ ÇAPCI dır.sanayisiyle ve gelişmesiyle ispatı sabanözüdür. Çankırı için adam gibi adam ali çapcıdir.

Mustafa Bastak
Mustafa Bastak - 9 yıl Önce

çankırı için hizmet istiyorsak hizmet adamı "ali çapcı"dır.

Çankırılı
Çankırılı - 9 yıl Önce

yolun açık olsun ali çapcı sonuna kadar arkandayiz

isimsiz
isimsiz - 9 yıl Önce

Senin sabanözü için yaptıklarını unutmadık,hiçbir zamanda unutmuycaz sen en iyilerini hak ediyorsun yolun açık olsun..

Ali çapcı sevdalısı
Ali çapcı sevdalısı - 9 yıl Önce

sonuna kadar ali çapcı

SIRADAKİ HABER