banner306
banner198

Bahçeli teselli turunda!

Eldivan ilçesini ziyaret eden Devlet Bahçeli'ye ilçenin altın anahtarı teslim edildi.

Bahçeli  teselli turunda!
banner145
Mahalli İdareler seçimlerinde Çankırı'da büyük bir hezimete uğrayan MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli teselliyi MHP'nin seçişmleri kazandığı ilçelerde buldu. Davul- Zurna eşliğinde karılanan Bahçeli'ye Eldivan ilçesinin altın anahtarı teslim edildi. 

Bilindiği üzere Mahalli İdareller seçiminde Çerkeş, Kurşunlu, Yaylakent gibi önemli kalelerini Ak Parti'ye kaptıran MHP, Çankırı'da da büyük br yenilgiye uğramıştı. İl Genel meclisindeki sandalye sayısı 7'den 6'ya düşen MHP'de teselliAk Parti'nin kalesi olarak görünen Eldivan ve Ilgaz'ın kazanılmasıyla  elde edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra partisinin Çankırı’da belediye başkanlığını kazandığı ilçelere Eldivan, Ilgaz ve Bayramören ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür etti. 

 

Eldivan ilçe meydanında davul- zurna eşliğinde karşılanan Bahçeli ellerinde Türk bayrakları bulunan, coşkulu kalabalığa hitap etti. Bahçeli, Eldivanlara Nusrettin Gökçer'e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

Bahçeli, " Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizleri tekrar ziyaret etmemizin temel sebebi, Eldivan halkımıza, oy veren, vermeyen kim varsa, kim yaşıyorsa teşekkür ediyorum. Nusrettin Bey MHP adayı olarak sizlere takdim edilmiş, yüksek destek teveccühünüzle belediye başkanı seçilmiştir. Kendisi seçildiği andan itibaren MHP'nin belediye başkanı değildir, Eldivan'ın belediye başkanıdır. Nursettin bey belediye kapısını herkese açık tutacaktır, tarafsız olacaktır. Hiç kimseyi ayırt etmeden hizmetlerini adalet içerisinde sunacaktır. Mümkün olduğu kadar Eldivan'ın gelişmesi ve güzelleşmesinde yaşanabilir bir Kent haline gelmesinde üstün gayretler içerisinde olacaktır." Dedi.

 

Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer'i makamında ziyaret eden Bahçeli ve beraberindeki partililer, bir süre sohbet etti. Başkan Gökçer, MHP lideri Bahçeli'ye şehrin altın anahtarını hediye etti. Bahçeli daha sonra Ilgaz ve Bayramören ilçelerindekiziyaretlerinin ardından Çankırı'dan ayrıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 03:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304