banner306
banner198

Bahçeli'nin Taklacı Güvercinleri önce Çankırı'yı kurtarsınlar!

Yeniçağ gazetesi eski köşe yazarı Alper Aksoy, Çankırı MHP yöneticilerini ağır şekilde eleştiren yazısı ile gündeme bomba gibi düştü.

Bahçeli'nin Taklacı Güvercinleri önce Çankırı'yı kurtarsınlar!
banner145
Yeniçağ gazetesi eski köşe yazarı Alper Aksoy, MHP yönetimini ağır şekilde eleştiren yazısı ile gündeme bomba gibi düştü.

 

Çankırı Postası’nın elde ettiği bilgilere göre, iş adamı Muharrem Kıcıman’ı bağımsız aday olması konusunda destekleyen Aksoy, bir zamanlar MHP’nin kalesi olan Çankırı’da, MHP’nin seçimlerde yerlerde süründüğünü ve "Taklacı güvercin” diye tabir ettiği kişilerin ilindeki başarı karnelerine bakılmaksızın listelere doldurulduğunu yazdı.

 

Aksoy, “2015 Yılı İl Kongresinde Bahçeli'nin Taklacı Güvercinleri haftalar öncesinden Çankırı'da karargah kurup bir İl Başkanı adayı buluyorlar ve desteklerini ilan ediyorlar. Muharrem Kıcıman kongre günü Çankırı'ya gitmiyor ve tespihini kongre salonuna gönderiyor. Kıcıman'ın tespihini elinde sallayan aday Taklacı Güvercinlerin adayını yine eze eze mağlup ediyor.” diye yazdı.

Aksoy Kıcıman'a seslendiği yazısının son bölümünde "

Muharrem Kıcıman bu güne kadar sana "bağımsız aday olma" dedim hep Bundan sonra "ol" diyorum... Bahçeli'nin Çankırı'daki Taklacı Güvercinlerinin tüylerini yolup Ankara'ya cascavlak göndermezsen yuh sana..." diyerek sonlandırıyor. 

 

Kıcıman’a yakınlığı ile tanınan Aksoy, Ülkücü camiada ‘Kutlu Töre, Bozkurtların Türküsü, Çirkef, Ümraniye İçinde Vurdular Bizi’ adlı romanları ile tanıyor.

Altta bulunan fotoğraf karesinde Aksoy, Çankırı  Ilgaz Doruk otelde Muharrem Kıcıman ile şömine başında sohbet ederken görülüyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker'e konuşan Aksoy," Ilgaz da geçirdiği günlerde çok sayıda MPH'li isimle görüşerek Çankırı MHP'de yaşanan sıkıntılarla ilgili geniş bir bilgiye sahip olduğunu ifade etti.

 

İşte Alper Aksoy’un çok konuşulacak olan o yazısı:

 

MHP MYK'sındaki TAKLACI GÜVERCİNLER

Kur’an-ı kerimde ve hadis-i şeriflerde, işlerin layık olduğu kimselere verilmesi emrediliyor. Kur’an-ı kerimde mealen buyruluyor ki: (Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder.) Kıyametin küçük emanetleri arasında "Emanetin ehline verilmemesi" zikredilir. MHP'nin kıyameti de bu ilahi kurallardan istisna değildir.

Dün seçilen MHP MYK Üyelerine şöyle bir göz attım. Bahçeli'nin "liyakat" esaslı değil "biat" esaslı, başarı esaslı değil başarısızlığı ödüllendiren bir liste hazırladığı görülüyor. "Taklacı güvercinler" ilindeki başarı karnelerine bakılmaksızın listelere doldurulmuştur.

 

Bu tespitimizi Çankırı Taklacı Güvercinleri ile örneklemek istiyorum.

18 Nisan 1999 seçimlerinde Çankırı MHP'nin Türkiye ortalamasının iki buçuk kat üstünde oy yüzdesine sahip. Osmaniye'den sonra oy oranı sıralamasında Çankırı 2. sırada, vekil sayısı:3. Bu gün ise MHP'nin oy yüzdesi yerlerde sürünüyor vekil sayısı: Sıfır.

 

Çankırı özeline projektör tutmaya devam edelim: 2012 Yılında yapılan İl Kongresi seçimlerinde seçim sabahı İl Başkan Adayı Muharrem Kıcıman, ihraç ediliyor. Ama MHP Genel Merkezinin adayı Kıcıman'ın emanetçi adayı karşısında ağır bir yenilgi almaktan kurtulamıyor. 2015 Yılı İl Kongresinde Bahçeli'nin Taklacı Güvercinleri haftalar öncesinden Çankırı'da karargah kurup bir İl Başkanı adayı buluyorlar ve desteklerini ilan ediyorlar. Muharrem Kıcıman kongre günü Çankırı'ya gitmiyor ve tespihini kongre salonuna gönderiyor. Kıcıman'ın tespihini elinde sallayan aday Taklacı Güvercinlerin adayını yine eze eze mağlup ediyor.

 

Bu kadar başarısızlıktan sonra Bahçelinin bu yalakaları Balgat'tan bile kovalaması gerekirdi, değil mi?

 

Şimdi sıkı durun. Dün yapılan kurultayda MYK listesinde tamı tamına 5 tane Çankırılı Taklacı Güvercin vardı. Recep Dumanlı, Ahmet Bukan, İrfan Keleş, Fehmi Bölükbaşı ve Tevfik Rüştü Özgür. Çankırı'da hiçbir başarıya imza atamamış, el attıkları her işi ağızlarına yüzlerine bulaştırmış, her seferinde Muharrem Kıcıman'a mağlup olmuş, ülkücü delegeler tarafından her sefer dışlanmış bu sünepelerin beşi birden ne arıyor MYK'da?...

 

Samsun, Manisa, Mersin, İstanbul gibi illerden bile MYK'ya giren 5 kişi yok. Kelin merhemi olsa önce kendi başına sürer. Bahçeli'nin Taklacı Güvercinleri önce Çankırı'yı kurtarsınlar.

 

MYK'ya kimler girdi, nasıl bir liste oluştu, diye soranlar için yazdım. Bahçeli için MHP'nin başarısı değil adayların Taklacı Güvercin olması birinci tercihtir. Sinan Oğan'ı harcayanlar başarıyı kıskanıyorlar, komplekse kapılıyorlar sanırım.

 

Muharrem Kıcıman bu güne kadar sana "bağımsız aday olma" dedim hep Bundan sonra "ol" diyorum... Bahçeli'nin Çankırı'daki Taklacı Güvercinlerinin tüylerini yolup Ankara'ya cascavlak göndermezsen yuh sana... MHP'nin Çankırı'daki başarısızlığı Bahçeli'nin umurunda değilse bizim hiç değil.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 04:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alper Aksoy
Alper Aksoy - 9 yıl Önce

Çankırï ve Turkiye de MHP nin ayağa kalkması için , 1. her ülkücü MHP ye kolayca üye olabilmelidlr 2. Il ve ilçe teşkilatlarında atama yönetim devir kapanmalıdır 3.Adaylar bütün üyelerin önüne sandık konularak Ülkůcüler tarafından seçilmelidir.ISTE O ZAMAN ÇANKIRI YENİDEN ŞAHA KALKAR. Ankaradan gönderilecek miadi

cerkeslibozkurt
cerkeslibozkurt - 9 yıl Önce

Kivirmadan dogrulari dosdoğru yazmak ışte budur. Ulkuculerle kimse inatlasmasin.

çankırılı
çankırılı - 9 yıl Önce

yazara kesinlikle katılıyorum mhp üst yönetimi çankırıya böyle baktığı sürece çankırı mhp den aday çıkaramaz kıcıman da zorlayıp durmasın mhp den almıyorlar bağımsız koy veya başka parımi yok kardeşim .ahmet bukan mhp den kople elini çekmesi lazım yöneticiler uyumayın bi araştırın anket falan yapın sorun kareşim vatandaşa vatandaş ne istiyo sizler neler yapıyonuz

Murat
Murat - 9 yıl Önce

çankırıda yaşananlar ancak bu kadar güzel ifade edilebilir. her doğruyu söyleyene saldırarak gerçekleri asla gizleyemezsiniz.mkyk da bulunan bir insan buyursun ankaradan aday olsun görelim gücünü kudretini. 12 değil 102 aday adayıda olsa zaten ilk sıra belli yani bu kadar patırtıya ne lüzum var?mhp genel merkezi çankırıdan elini çekmedikçe eski başarılar mazide kalmaya devam eder.

hasan hüseyin
hasan hüseyin - 9 yıl Önce

kıcıman bahçeliyi istemeyerek zaten ihraç edilmeyi hak etti, daha gelmiş su bulandırmaya seçim öncesi polemik yaratmaya çalışmayın.

adnan Memiş
adnan Memiş - 9 yıl Önce

Sayin aksoyun yerinde tespitleri memleketimiz Çankırı da ülkücü camianin ne denle ve nasıl kimler tarafindan ayaklar altına alındığının fogru bir tespitidir yillarca kale vazifesi goren bu milliyetçi muhafazakar il nasil olurda biranda düşer gecmise bakmakta yarar var bütün kurulan büyük Türk Devletleri disaridan degil iceriden yıkılmıştır ben sahsim adina MYK ya seçilmiş olan sahislarin yetersiz ve beceriksiz oldugu kanisindayim uzaga gitmeye gerek yok 8 haziranda hersey alenen görülecektir

Adem
Adem - 9 yıl Önce

kıcıman hocam,elin yabancısına yazı yazdırmışsın,o adam çankırıya gelmez sen gelirsin,merabalaşacak adamın kalsın,insanları bu kadar kırıp dökme,bu kadar daha yaşamazsın itibarını bitirme.

REİS
REİS - 9 yıl Önce

yazar yalan yazmış 2015 kongrede bende oradaydım sayin kicimanda yanimdaydi


SIRADAKİ HABER

banner304