banner198

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Çankırı seçim turunda

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, seçim çalışmaları kapsamında Çankırı ve bazı ilçelerde çeşitli temaslarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Çankırı seçim turunda
banner145
Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, seçim çalışmaları kapsamında Çankırı ve bazı ilçelerde çeşitli temaslarda bulundu.


İlk olarak Çankırı Valiliği’ni ziyaret eden İşler, Vali Vahdettin Özcan’dan kentteki yatırımlarla ilgili brifing aldı. Valilik şeref defterini imzalayan İşler, cadde üzerinde bulunan esnafları ziyaret ettikten sonra Şehit ve Gazi yakınları onuruna verilen yemeğe katıldı.



Daha sonra sırasıyla Ilgaz, Kurşunlu, Atkaracalar ve Çerkeş’i ziyaret eden İşler, ilçelerde kendisini bekleyen partililere hitap etti.


İşler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cesur ve kararlı bir devlet adamı olduğunu ifade ederek, yerel seçimlerde yeniden Ak Parti’ye oy vermelerini istedi.


Ülke üzerinde belirli grupların çeşitli oyunlar oynadığını dile getiren İşler, "17 Aralık'ta darbe girişiminde bulundular. Orada da başarısız oldular. Şimdi önümüzde seçimler var. 30 Mart'ta bunlar yenileceklerini, bir kez daha sandığa gömüleceklerini anladı ve işte birkaç gün önce yeniden sokakları harekete geçirdi. Bir gencimizin ölümü bahanesiyle birdenbire Türkiye'nin her tarafında mantar biter gibi sokak hareketlerini başlattılar. Bununla Türkiye'yi tekrar istikrarsızlığa götürmek istediler. 'Acaba, bu hareketlerle Ak Parti'nin oylarını azaltabilir miyiz?', gayret ve çabası içine girdiler ama çok şükür, yine başarılı olamadılar. Önümüzdeki günlerde yine birtakım olaylar olabilir” dedi.

Foto galeriye git

İşler, siyasi ve ekonomik kriz çıkartmak isteyenlere fırsat vermemek için en büyük fırsatın 30 Mart olduğunu vurgulayarak, "30 Mart'ı millet olarak çok iyi değerlendirmemiz lazım. Onu değerlendirdiğimiz takdirde, Allah'ın izniyle hep birlikte, yeni, güçlü, büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz" diye konuştu.


İşler, Ak Parti iktidarlarının halktan aldığı yetkiyle sözlerini teker teker gerçekleştirerek bugünlere geldiğini anlattı.


Halkın teveccühünü, takdirini ve desteğini hiçbir zaman esirgemediğini belirten İşler, AKP’nin y oranını girdiği her seçimde artırdığını, 30 Mart’ta da büyük bir oy oranı beklediklerini vurguladı.


İşler’e ilçe gezilerinde Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin ile İl Başkanı Salim Çivitçioğlu eşlik etti.


Ilgaz’a yeni bir hastane ve doğalgaz, Çerkeş’e fakülte ve diğer ilçelere de daha fazla yatırım sözü veren İşler, akşam saatlerinde Çankırı’dan ayrıldı


Öte yandan Ilgaz, Atkaracalar ve Kurşunlu’da kalabalık toplayamayan AKP, Çerkeş’te adeta miting yaptı. 

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 08:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüşa
Yüşa - 10 yıl Önce

kurşunludan 3 bakan geldi̇ geçti̇ topladiklari kalabalik 80'i̇ geçmez..sali pazarimizin olduğu gün bi̇le toplanan ki̇şi̇ sayisi 50'yi̇ geçmedi̇.akp i̇çi̇n utanç tablosudur.bu gi̇di̇şle başbakanida geti̇rseler hava :)))

SIRADAKİ HABER