banner198

Başbakanla 45 dakikalık Çankırı zirvesi!

Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman Başbakan Ahmet Davutoğlu ile 45 dakika baş başa bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Başbakanla 45 dakikalık Çankırı zirvesi!
banner145

Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman Başbakan Ahmet Davutoğlu ile 45 dakika baş başa bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

 

Ak Parti İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Kaman, Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri başkanlığının direktifleri doğrultusunda aday tespiti sürecine Çankırı’da bulunan STK’ların da dahil edildiğini duyurdu.

 

Çankırı'da STK'lar için sandık kurulacak

AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman yaptığı açıklamada, 7 Haziran 2015 tarihinde  yapılacak olan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday tespit çalışmasında ilk defa STK’ların görüşünü temayül yoklaması ile alacaklarını söyledi.

 

AK Parti Genel Merkez MYK tarafından alınan prensip karar gereği aday tespit çalışmalarında Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK’ların)sürece dâhil edilmesi uygun görüldüğünü bildiren Kaman, "Bu çerçevede Çankırı’da bulunan Vakıf, Dernek, Meslek Kuruluşları vb. Sivil Toplum Kuruluşlarının Yönetim Kurullarında görev yapan mensuplarının oy kullanarak görüşlerini ifade etmeleri istenmiştir. Oy verme işlemi 23 Mart 2015 Pazartesi günü AK Parti Çankırı İl Başkanlığı koordinesinde, parti binasında sabah 09.00’da başlatılıp, Saat 17.00 itibari ile sonlandırılacaktır. Bu oylamada 'İlimizde AK Parti Adayı olarak Kimleri Milletvekili görmek istiyorsunuz? ' yazılı oy pusulasına STK mensuplarının görüşlerini 2 aday olarak yazarak zarfı kapatıp sandığa atması ile gerçekleşecektir" dedi.

 

Kaman, kullanılan oyların tasnif işlemi gerçekleştirilerek zarflar açılmadan mühürlü bir çuvala konularak Genel Merkeze gönderileceğini, oy sayım işleminin AK Parti Genel Merkez SKM Başkanlığı ve Seçim İşleri Başkanlığı tarafından yapılacağını ifade etti.

Kaman, İl Dernekler Müdürlüğünden alınan listeye göre Çankırı’da 300’e yakın STK bulunduğunu ve yaklaşık 2 bin yönetim kurulu üyesini nüfus cüzdanları ile birlikte oy kullanabileceğini söyledi.

Kaman,” Gönlüm en yüksek katılımın sağlanması yönündedir. Biz bütün STK’larımızdan görüşünü bildirmesi için oy kullanmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Başbakanla 45 dakikalık Çankırı zirvesi!

Öte yandan basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ak Parti Genel Merkezinde Cuma günü 45 dakika baş başa bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.


Görüşmenin ayrıntılarına kısaca değinen Kaman, “İl başkanlığında 45 günde yaşamış olduğum konuları anlattım. Genel seçimler dolayısı ile aday adayları ile ilgilide düşüncelerimi aktardım. Sadece adaylık süreci ile ilgili değil şehrimizi gelişimi ve öncelikleri ile ilgili konuları da dile getirdim.” dedi


Kaman görüşmede Davutoğlu’ndan Çankırı’da düzenlenecek olan mitinge katılma sözü aldığını da ifade etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 00:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman demiröz
osman demiröz - 9 yıl Önce

bence çankırı için salim çivitcioğlu

yaren
yaren - 9 yıl Önce

Çankırıda vekil olacak bir idris iki salim baka yok

Kemal
Kemal - 9 yıl Önce

idris le salim der başka birşey demez. i̇rfanında uykuları sekteye vurdurur bu haber

Can ANBARKAYA
Can ANBARKAYA - 9 yıl Önce

Teşkilatın emeğini çeken ve halkın teveccühünü kazanan olur inşallah

oğuzhan
oğuzhan - 9 yıl Önce

Allahım inşallah başa gelenler adaletten yana olur ve adaletsiz davrananlarin karşısnda olur.

ali  candan
ali candan - 9 yıl Önce

Filiz in talan ve gasp ettigi arazilaride görusmustur sanırım. Tabiki o cesaret varsa?

adam
adam - 9 yıl Önce

davutoğlu kiminle oturup konuşmuş

DOĞRU
DOĞRU - 9 yıl Önce

çankiri dan 1 i̇dri̇s bey 2 sali̇m bey mi̇lletveki̇li̇ bi̇ri̇leri̇de lüzumsuz i̇şlerle uğraşiyor(malumlar) yakinda bomba patlayacak merak etmeyi̇n


SIRADAKİ HABER