banner306
banner198

Başhekim kavgasına Merkez Çağlar’da müdahil oldu!

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çağatay Topçu’nun görevden alınması ile başlayan tartışmalara Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar’da müdahil oldu.

Başhekim kavgasına Merkez Çağlar’da müdahil oldu!
banner145
Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çağatay Topçu’nun görevden alınması ile başlayan tartışmalara Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar’da müdahil oldu. Çağlar, açıklamasında üstü kapalı ince mesajlar gönderdi.


İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’nun “görevden alındığını basından öğrendim. Başarılı bir başhekimdi” açıklamasının aksine
İlgili kadroya atama yapan irade şimdi de farklı bir isimle değişime gitmek ve yola farklı bir isimle devam etmek istemiştir” diyen Çağlar,” İrade aynı olmakla beraber önce teşekkürler edilmekteyken şimdi farklı yaklaşımlar uygun olmamaktadır.” ifadelerine yer verdi.Çivitçioğlu ve Çağlar'ın karşı fikirleri kamuoyunda nasıl yankı bulur bilinmez ancak, seçim sonrası savaş baltaları gömüldüğü yerden çıkmış gibi görünmekte.


Musa Çağlar yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:


Ülkemiz genelinde yaşanan sıkıntılı süreçler seçimlerde Sayın Başbakanımıza verilen destekle beraber yavaş yavaş yok olmaktadır. Bu birlik ve beraberlikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra inşallah ülkemiz geleceği için yeni bir sayfa açılacak başkalarının hayal bile edemeyeceklerini hep birlikte gerçekleştireceğiz.
 

30 Mart yerel seçimlerinde Çankırı da ülke insanımız ile aynı doğrultuda düşünmüş ve ilimizde de AK kadrolar yeniden iş başına getirilmiştir. Bu anlamda da Merkez İlçe Teşkilatı olarak değerli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bundan böyle hizmetin en iyisi ne ise ona layık olan halkımız için durmayacak hizmete devam edeceğiz.

 

Son zamanlarda gündeme gelen ve gerçekliği tartışılır bazı olaylar hakkında üzücü değerlendirmelere şahit olmaktayız. Çankırı Devlet Hastanesi Başhekiminin görevden alınması ile ilgili spekülatif konuşmalar, yorumlar yapılmaktadır. Bu yorumlarda ilimiz milletveliki Sayın Hüseyin Filiz ve teşkilatımız hakkında asılsız ve mesnetsiz iddialara da yer verilmektedir. Oysa ilgili kadroya atama yapan irade şimdi de farklı bir isimle değişime gitmek ve yola farklı bir isimle devam etmek istemiştir. İrade aynı olmakla beraber önce teşekkürler edilmekteyken şimdi farklı yaklaşımlar uygun olmamaktadır.

 

Ülkeye de Çankırı'ya da yapılacak onca hizmet dururken asılsız iddialar ile motivasyon kırıcı yorumlardan kaçınmak gerekir kanaatindeyiz. Bizler bu görevlendirmeleri bir bayrak teslimi olarak görüyor ve kişiler üzerinde değil kurumlar üzerinde hizmet bazlı çalışmalara, görevlilere destek olmaya davet ediyoruz. Bu anlamda değerli kamuoyuna destek ve sağduyu ile yaklaşımları vesilesiyle teşekkür eder, saygılarımızı sunarız...


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 01:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
soruyorum
soruyorum - 10 yıl Önce

Burda ruzgar toz kaltirsa akp bilinmesin

SIRADAKİ HABER

banner304