banner198

Bazı yetkiler il özele devredilmeli!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Merkezi İdarenin bir kısım yetkilerini İl Özel İdarelere ve Belediyelere devretmesi gerektiğini söyledi.

Bazı yetkiler il özele devredilmeli!
banner145

 Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Merkezi İdarenin bir kısım yetkilerini İl Özel İdarelere ve Belediyelere devretmesi gerektiğini söyledi.

 

İkinci dönem İl Genel Meclisi Başkanlığına yeniden seçilen Ruhi Şeker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Vahdettin Özcan, “İl Valisi olarak ikinci dönem üç yıl süreyle İl Genel Meclisi Karar Organının başına yeniden seçilmenizden dolayı sizi tebrik ederim. İnşallah hayırlı hizmetler yaparız. İl Genel Meclisi Başkanı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile uyumlu bir şekilde çalışmalar devam etmektedir. Mahalli İdareler benim sevdiğim kuruluşlardır. Merkezi İdarenin bir kısım yetkileri İl Özel İdarelere ve Belediyelere devredilmelidir. Mahalli İdarelerin güçlendirilmesi için İl Genel Meclisine ve karar organlarına da önemli görevler düşmektedir. Tebrik ederim. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ise, “Nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İki yıldır beraber çalışıyoruz. Ben eksikliklerimi Sayın Valimizden, Genel Sekreterimizden ve diğer birim amirlerimizden öğrendim. İl Genel Meclisi İl Özel İdaresi’nin karar organıdır. Sayın Genel Sekreterimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

 

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Yapraklı İl Genel Meclisi Üyesi Mahir Özdemir, Merkez İl Genel Meclisi Üyesi A.Kadir Şimşek, Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Rüştü Özgür, Orta İl Genel Meclisi Üyesi Enver Güngörmüş ve Korgun İl Genel Meclisi Üyesi Alaattin Demir hazır bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 22:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER