banner306
banner198

Beytülmalden ödenen beleş Menzil turu şahane!

Çankırı Belediyesi tarafından 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesi Adıyaman Menzil'i ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için özel bir firmadan kiralanan otobüsler organizasyonu yapan derneğe ücretsiz olarak tahsis edildi.

Beytülmalden ödenen beleş Menzil turu şahane!
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesi Adıyaman Menzil'i ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için özel bir firmadan kiralanan otobüsler organizasyonu yapan derneğe ücretsiz olarak tahsis edildi.

İlk kafilenin geçtiğimiz hafta 13 otobüs ile uğurlandığı Menzile,  ikinci kafile ise 29 Mayıs tarihinde Çarşamba pazarından hareket etti. Haç uğurlamasını andıran görüntülerin yaşandığı alana gelen vatandaşlar araçlara bindikten sora 18 otobüste oluşan konvoy Adıyaman'a doğru yola çıktı. Böylece toplamda 31 otobüs ile  bin 500 kişi ücretsiz bir şekilde menzil turunu tamamladı.

Çankırı tarihinde ilk defa görülen böylesine büyük bir organizasyonun  seçimler öncesi yapılması ve insanların inançlarını kendi cepleri yerine devlet kesesinden karşılamaları ise kamuoyunda büyük bir tartışma başlattı.

Dini duyguların istismarına yol açan organizasyona tepki gösteren bir kanaat önderi , ismini vermemek kaydı ile görüşlerini haber merkezimize açıkladı. Hocaefendi "Hepimizin vergilerle ödediği ortak kaynakların kişilerin kendi inançlarını yaşamaları için harcamaları kul hakkına giriyor.  İki tarafında seçimleri fırsat bilip karşılıklı menfaat ilişkisine dökerek olayı abartmaları ve vatandaşlarımızı buna alet etmeleri sorgulanmalıdır. İnancını yaşamak isteyen ziyaretine cebinden ödeyip gitmelidir. Aksi takdirde  o parada hakkı bulunan bir kişi dahi hakkını helal etmezse yaptığı ziyaret sevaptan ziyade harama bulaşmasına neden olur" dedi.   

  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 05:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
sofi
sofi - 9 yıl Önce

rahmetli seyda hazretleri bu kapıda siyset ve ticaret olmaz derdi maşallah şimdi hem siyaset hem ticaret var rant kapısı oldu beytülmal ile yapılan ziyaret helal midr acaba.ah sofiler ah..cehennemdeki odunları burdan götürüyorsunuz..

örnek haberci tebrikler
örnek haberci tebrikler - 9 yıl Önce

değerli site sahibi seni tebrik ederim birçok haberci gibi gerçekleri görmezden gelip birilerine yalakalık yapmadan doğru gerçekçi haber yapıyorsun..bu yüzden seni susturmaya yada tehdit etmeye çalışacaklardır.haklının ve halkın yanında olduğun sürece çankırılılar destekçin olcaklar...dürüst ve gerçek haberlere devam...çekemeyenlere inat...

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 9 yıl Önce

hadi tahsisi yapanın maksadı sevap kazanmak değil oy kazanmak bunu anladıkta seyehate katılanlara ne demeli. hiç olmazsa o muhterem zata gelmişken sorsalardı bu yaptığımız doğrumu diye fesüphanallah daha neler göreceğiz

allah af etsin
allah af etsin - 9 yıl Önce

allah af etsin.. oy için dini ne hallere getirdiler

ali
ali - 9 yıl Önce

haram parayla menzile gidilirse ziyaret ve dualar kabul olur mu? %13 namaz kilma oraniyla nam yapmis imam hatipliler cevap vermesin lutfen!

doğru haber
doğru haber - 9 yıl Önce

ercan bey ulusal basında yer alması gereken bir haberi gerçekleştirdiğin için seni tebrik ediyorum. dinin içini nasıl boşalttıklarını , kul hakkının nasıl çiğnendiğinin belgesidir bu...

fktatar
fktatar - 9 yıl Önce

Birisi, Çanakkaleye, Konya'ya ücretsiz götürülüyor. Mensil'e neden olmasın diye emsal gösteriyor. Olacak şey değil. Yanlış her zaman yanlıştır. Hele de kul hakkı varsa, haksız rekabet, haksız siyasi ve ekonomik rant varsa buna sebep olanların yatacak yeri yok. Hele hele islami kavramları bozuk para gibi harcayanlar büyük vebal altındadır. Biline. Sofilere ve rantcılara duyurulur.

Kasım
Kasım - 9 yıl Önce

otobüsleri firmadan kiralayan belediye. bunu herkes biliyor. büyük ihtimalle ödemeyi de havuz sistemine aktarılan bir işadamından alıp ödetecekler. adıda hayır olacak. hayır karşılıksız menfaat beklemeden yapılır. şu hayırsever kimse bana ismini verin bizede 20 otobüs lazım.


SIRADAKİ HABER

banner304