banner198

Bölükbaşı 3Y'den vurdu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. sıra milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, il başkanlığında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair konuları değerlendirdi.

Bölükbaşı 3Y'den vurdu!
banner145

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. sıra milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, il başkanlığında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 

 

MHP Milletvekili adayı Bölükbaşı, AK Parti'yi 3Y sloganı üzerinden eleştirerek, “Yolsuzluk-Yoksulluk-Yasaklar. Evet 3Y formülünü uyguladılar. Kendi menfaatleri doğrultusunda tabii ki. Bugün kendilerinin hırsız olduğunu kabul eden siyasetçilerle karşı karşıyayız. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' diyerek iktidara geldiler, bunu da iyi uyguladılar, insan derken mutlu azınlık olarak kendilerini kastediyorlarmış. Ama halkımız artık uyanmıştır. AKP artık yorulmuştur, yıpranmıştır, içten içe kaynamaya başlamıştır. Artık birbirlerine saldırmaya başlamışlardır.” dedi.

 

Lojistik girdilerin sanayiciyi korkuttuğundan sanayinin gelişemediğini ifade eden Bölükbaşı, "13 yıllık AKP iktidarında ticaret ve sanayide hiç ilerleme görülmemektedir. İşadamlarına maliye müfettişleri baskı yapmaktadır. Özellikle AKP iktidarında yerel sanayici ve işadamlarımız horlanmış ve ötekileştirilmiş. Dışarıdan gelen yatırımcılar itibar görmüş, daha kıymetli ve değerli olmuştur. İşadamlarımız ve sanayicilerimiz baskılar sonucu yatırımlarını yurt dışına taşıma girişiminde bulunmaktadır. Lojistik girdiler sanayicimizi korkuttuğundan sanayimiz gelişememektedir.” ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda, MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan, merkez ilçe başkanı Vahit Öztürk, MHP 1. sıra adayı Recep Dumanlı ve bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015, 02:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
1-1
1-1 - 9 yıl Önce

1-1 kimse yorulmasın

SIRADAKİ HABER