banner306
banner198

Bolükbaşının pankartlarına mechul saldırı!

Çankırı'da ilan panolarında ve kentin çeşitli yerlerinde bulunan MHP Adayı Fehmi Bölükbaşı'nın reklamları kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı.

Bolükbaşının pankartlarına mechul saldırı!
banner145

Çankırı'da ilan panolarında ve kentin çeşitli yerlerinde bulunan MHP Adayı Fehmi Bölükbaşı'nın pankartları kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı.

 

Reklamları yırtılan MHP'li Fehmi Bölükbaşı, kendilerine gösterilen ilginin rakiplerini rahatsız ettiğini ifade ederek, tedirgin olan rakiplerinin reklamlarına saldırdığını söyledi.

 

Yırtılmanın küçük çocuklar tarafından yapılamayacağını söyleyen Bölükbaşı, "Alın teri ile kazandığımız paralarla bütçe oluşturup reklamlarımızı bastırdık ve uygun alanlara astık. Reklamlarımıza terbiyesizce ve alçakça saldırıp, yırttılar. Bu çirkin saldırıyı yapanların arkasındaki isimleri az çok tahmin ediyoruz, fakat kimseyi suçlamak istemiyoruz. Yırtılan reklam panoları çocukların ulaşamayacağı kadar yüksekte, bu olayın basit bir olay olmadığının göstergesidir. Haksız yere reklamlarımıza uzanan eller, bu dünyada kırılmasa da, öteki dünyada elbette kırılacaktır. " dedi.

 

"Korkunun ecele faydası yoktur" diyen Bölükbaşı, reklamlarını yırttıran rakiplerini siyasi terbiyeye davet etti..

 

- "AKBAŞOĞLU MU, BÖLÜKBAŞI MI?"

MHP'nin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü ifade eden Bölükbaşı, "AKP'nin yaptırdığı kamuoyu anketlerinde bile MHP'nin yükselişi dikkat çekiyor ve bu onları tedirgin ediyor. Bu yüzden ne yapacaklarını bilemiyorlar. Ben şimdi Çankırılı kardeşlerime sesleniyorum. Tüm anketler AKP ve MHP'nin birer milletvekili çıkaracağını işaret ediyor. Şimdi kararı siz vereceksiniz. Çankırı'yı hiç tanımayan ve adaylığını televizyondan öğrendiğini beyan eden Muhammet Emin Akbaşoğlu'nu mu, yoksa içinizden birisi olan Fehmi Bölükbaşı'nı mı meclise göndereceksiniz?" diye sordu.

 

Bölükbaşı, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.






Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304