banner198

Çakma açıklamaları gülerek izlemekteyiz!'

Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı pazar günü bir grup kadının Kürtçe pankart açarak slogan atması sonrası yaşanan olayları kınayan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e yaptığı yazılı açıklama ile sert çıktı.

Çakma açıklamaları gülerek izlemekteyiz!'
banner145

 Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı pazar günü bir grup kadının Kürtçe pankart açarak slogan atması sonrası yaşanan olayları kınayan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e yaptığı yazılı açıklama ile sert çıktı.

Ülkücüleri "kandan beslenenler" olarak nitelendirenlerin, bugün aynı şeyleri söylediğini ifade eden Ülkü Ocakları, " Sanki olanların sorumlusu kendileri değilmiş de başka birileriymiş gibi lanse etmeye çalışarak dillerine dolamaları riyakarlığın ortalığa saçılmış hali değildir de nedir?" diye sordu.

Ülkü Ocakları açıklaması şöyle:

Şehrimizin ve ülkemizin bu hale gelmesinde emeğini ve payını görmezden gelemeyeceğimiz, ülkeyi çözümsüzlüğe sürükleyen, olaylar olurken elleri bellerinde olayları seyreyleyen kişilerin yapmış oldukları milliyetçi vari açıklamaları gülerek izlemekteyiz.

Ülkü Ocakları olarak dün yapmış olduğumuz iyi niyetli ve memleket yanlısı açıklamaları, kendi kirlenmiş bakış açılarıyla "kandan beslenenler" olarak nitelendirenlerin, bugün bizim aylar yıllar önce söylediğimiz şeyleri, sanki olanların sorumlusu kendileri değilmiş de başka birileriymiş gibi lanse etmeye çalışarak dillerine dolamaları riyakarlığın ortalığa saçılmış hali değildir de nedir?

Bizler dün dağdan şehre indirdikleri teröristlerle Habur'da kol kola girip, Diyarbakır'da sözde barış gözyaşları döken zihniyetin bugün kendileri değilmiş gibi davranmalarını hayretle izliyoruz.

Son olarak Milliyetçi ruhuyla Türkiye'nin sayılı bir kaç şehrinden biri olan Çankırı’mızda yaşanan olaylar herkesin malumudur. Birileri olayların olmasına çanak tutarken, başka birilerinin de olayları izlemekle meşgul olduğu gözümüzden kaçmamıştır. Milliyetçi Ülkücü Hareket bu olaylara ve sorumlulara gereken tepkiyi sert bir şekilde vermiş, olayın sorumluları ise apar topar basın açıklaması yarışına girmiş ve koltuğunun derdine düşmüştür.

Gaflet, delalet ve hatta hıyanet bataklığına batmış, çıkar ve menfaat sevdalısı bu tür kişiler varlığımıza anlam, gücümüze güç katmaktadır.

Biz olduğumuz sürece, sizin yapmış olduğunuz açıklamalar anlamını yitirecek, gerçek milliyetçilik hak ettiği değeri bulacaktır.Sizlerin yapmış olduğu çakma açıklamalar bizlere ancak ve ancak dününüzü hatırlatmaktadır.Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı olarak yapmış olduğunuz her şey hafızalarımızda yerini alacak ve günü geldiğinde suratınıza tokat gibi vurulacaktır.


Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar ki Ülkücü Hareket dimdik ayaktadır ve kalbi millet sevdasıyla atmaktadır, biz olduğumuz sürece kötü emeller amaçlarına ulaşamayacaktır.

Dinç, Huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 01:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdulkadir Çırpan
Abdulkadir Çırpan - 8 yıl Önce

başkanım çankırı ülkü ocaklarının yaptıkları görev yapanlarının canla başla çalısmalarını takdir etmemek görmemezlıkten gelebilmek çok güç hatta mümkün değil iken bazı kesımlerın yaptıgı aklımız ile alay eder açıklamaları sadece bizde sinir bozucu gülümse oluşturuyor çankırı her zaman gerçekleri görebilmiştir ve görüyordur.

SIRADAKİ HABER