banner306
banner198

Çankırı MHP Merkez İlçe Seçimleri Sonuçlandı

Çankırı MHP Merkez ilçe seçimlerini Vahit Öztürk kazandı.

Çankırı MHP Merkez İlçe Seçimleri Sonuçlandı
banner145

MHP’de üç adaylı seçim yarışını Vahit Öztürk kazandı.

MHP Çankırı Merkez İlçe başkanlığı seçimi son dönemin en heyecanlı seçim yarışına sahne oldu.

Üç adayın yarıştığı seçimlerde Gazeteci Çetin Kapdan, emekli öğretmen Mustafa Gökdemir ve Vahit Özdemir Merkez İlçe Başkanlığı için MHP’li delegelerden oy istedi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde 13.00’da başlayan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Divan Başkanlığına MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı’nın seçildiği kongreye, MHP MYK üyesi  Kadir Şekerci, eski milletvekilleri Ahmet Bukan, İrfan Keleş, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır ve partililer atıldı. 

Oldukça kalabalık bir katılımın sağlandığı kongrede adaylar kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Konuşmaların ardından oy verme işlemine başlandı. Dört yüz delegenin yer aldığı seçimlerde 356 delege oy kullandı. Seçimleri Vahit Öztürk 164 oy alarak kazandı.  Çetin Kapdan 138 oy, Mustafa Gökdemir ise 45 oyda kaldı. Dokuz oyda geçersiz sayıldı.

 

Foto galeriye git

Sahneye çıkarak teşekkür konuşması yapan Vahit Öztürk, Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmasına ertesi gün başlayacağını ifade etti. Daha sonra Çetin Kapdan, Vahit Öztürk ve Mustafa Gökdemir el ele tutuşarak salonda bulunanlara birlik mesajı verdi.  

 

Öte yandan MHP’de Çerkeş belediye başkan aday adayı olan Mehmet Er, MHP Çankırı Milletvekilli aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

 

Vahit Öztürk’ün yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Ethem Salık, Süleyman Yılmaz, A. Serhat Kalaycı, Hasan Çakır, İsmail YılmazRecep Çapar, Hüseyin Ramazan, Hasan Kara, Mustafa Sözlü, Ahmet Akkaya, Metin Ekizceli, Hasan Hüseyin Yılmaz, Erkan Yakup Doğan, Necati Şahin, Dursun Ahlat, Ömer Kılıçarslan, Ferhat Harpit, Ömer Polat

 Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 03:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ozgurbey
ozgurbey - 9 yıl Önce

mhp sizlere kaldıysa bitmiş vay haline bu partinin

Ferhat Mermer
Ferhat Mermer - 9 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner304