banner198

Çankırı MHP'de taşlar yerine oturmuş!

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı'da aday adaylarını tanıttı.

Çankırı MHP'de taşlar yerine oturmuş!
banner145
MHP 7 Haziran 2015 seçimlerinde partisince aday gösterilen isimleri kamuoyuna tanıttı.


Aday adaylarının açıklanmasının ardından 1. sıra adayı Recep dumanlı'nın listede yer almasına ithal aday tepkisinde bulunan MHP teşkilatları, bugün yapılan tanıtım toplantısında adete kenetlendi. Kortej yürüyüşü sırasında kol kola giren parti teşkilatlarının firesiz katılımı "MHP'de taşlar yerine oturmuş" yorumlarını beraberinde getirdi.

 

Bölge Trafik İstasyonu önünde toplanarak araç konvoyu ile şehre giren MHP'liler  anıt alanında araçlarından inerek kortej yürüyüşüne geçti. Park sokak boyunca kol kola girerek yürüyen MHP'liler sloganlar atarak vatandaşları selamladı.  

 

MHP aday adayları, ilçe teşkilatları, eski ve yeni belediye başkanlarının da ilgi gösterdiği programda MHP birlik beraberlik mesajı verdi.

 

Programa çok sayıda partili katılırken. Aday tanıtım töreninde MHP Çankırı Milletvekili adayları sırasıyla söz alarak açıklamalarda bulundu. Tanıtım toplantısının ardından MHP SKM açılışı dualar  eşliğinde gerçekleşti.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 04:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
şabanözü
şabanözü - 9 yıl Önce

Ülke genelinde oldugu gibi Çan kırı da da birlik zamanı adaylarımızı ve İl Başkanı ve yönetimini kutlarım birlik ve beraberligi sagladıkları icin Allah yardımcımız olsun biz Şabanözü ve köyleri olarak görevimizi yapacagız.

SIRADAKİ HABER