banner198

Çankırı'da Akşenerciler Ak Partiye komşu geldi

Meral Akşener'in 25 Ekim tarihinde kurmayı planladığı partinin, Çankırı 'daki il binası belli oldu.

Çankırı'da Akşenerciler Ak Partiye komşu geldi
banner145
ÇANKIRI POSTASI/SİYASET KULİSİ: Meral Akşener'in 25 Ekim tarihinde kuruluş tüzüğü ve dilekçesini vereceği partinin, Çankırı 'daki il binası belli oldu. Bakalım yeni parti Çankırı'da sesi çıkmayan muhalefetin alternatifi olabilecek mi?


Gazeteci Çetin Kapdan'ın kurucu il başkanı olduğu yeni parti için Ak Parti İl Başkanlığının arka cephesi bitişiğine düşen Namık Kemal Parıltı caddesi üzerinde yer alan boş bir bina kiralandı.


Beş  kattan oluşan, beş yüz metrekare büyüklüğündeki görkemli bina içinde tadilat çalışmalarına  başlanıldığı görüldü. Çalışmaların on gün içerisinde bitirilerek kuruluş çalışmalarına hız verileceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Kurucu başkan Kapdan'ında tadilat çalışmalarını yakından takip ettiği öğrenildi.


Partinin il başkanlığı için seçilen binanın Ak Partiye komşu olmasının önemli bir mesaj olduğu da dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor.

Öte yandan partinin yaklaşık 100 kişiden oluşan Çankırı kurucu listesi belli oldu. Kamuoyundan sır gibi saklanan liste ile ilgili haber merkezimize ulaşan bilgileri toparladıktan sonra ilerleyen günlerde siz değerli okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 22:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah
abdullah - 6 yıl Önce

Allah hayırlı etsin

SIRADAKİ HABER

banner304