banner198

Çankırı'da Bayırbucak tepkisi!

Çankırı Akıncı Gençlik Platformu Bayırbucak Türkmenlerie yönelik saldırılara tepki gösterdi.

Çankırı'da Bayırbucak tepkisi!
banner145

 Çankırı Akıncı Gençlik Platformu Bayırbucak Türkmenlerie yönelik saldırılara tepki gösterdi.

 

Suriye'nin Bayırbucak Türkmenleri bölgesine dün  Esad'a bağlı birliklerin ile Hizbullah militanları karadan, Rusya'nın ise havadan ve denizden yaptıkları operasyon, Çankırı Karatekin Parkında protesto edildi.

 

Çankırı Akıncı Gençlik Platformu, adına basın açıklamasını okuyan Platform Başkanı Mehmet Özdemir, "Haçlı zulmü devam ediyor. Dün Selçuklu, Osmanlı üzerine yapılan Haçlı Seferleri bugün de Suriye'ye Türkmen kardeşlerimize kahpe Esed eliyle ve Rusya, Amerika, Çin ve Avrupa'nın desteğiyle sürmektedir." dedi.

 

Özdemir, açıklamasını devamında şu ifadeleri kullandı:

Bu katliama Müslümanlar olarak sessiz kalmamız, görmezden gelmemiz, düşünülemez Bayırbucak'ta katledilen, şehit edilen Türkler ve Müslümanlar olduğu için ses çıkarmayan Batı, ikiyüzlülüğünü tekrar göstermektedir. Çankırı halkı olarak bu katliama sessiz kalmayacağız. Bayırbucak'a atılan bombalar Türkiye'ye atılmıştır. Bayırbucak'a atılan bombalar Çankırı'ya atılmıştır. Bu mücadele bütün Müslümanların mücadelesidir. Binlerce yıllık bir medeniyetin evlatları olarak dün zulme karşı, zalime karşı haklının, mazlumun yanında olduğu gibi bugün de mazlumun yanındayız ve yanında kalmaya devam edeceğiz. Türkmen kardeşlerimiz yalnız değildir. 'Zulmün olduğu yerde tarafsızlık şerefsizliktir'. Ey kardeşlerim zalime karşı dik duralım, bir olalım, beraber olalım, İslam'a karşı bu saldırıyı yenmek, birlikle beraberlikle mümkündür. Allah bizimledir kardeşlerim. Zulüm ebedi olamaz, Allah nurunu tamamlayacaktır." şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 04:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
yalova kaymakamı
yalova kaymakamı - 8 yıl Önce

kim takar yalova kaymakamını ......

SIRADAKİ HABER