banner198

Çankırı'da bir ilk! Yıkım töreni düzenlendi

Çankırı'da 24 Haziran genel seçimlerine doğru belki de Türkiye tarihinde bir ilk yaşanarak, kapalı yüzme havuzu yıkımı için tören düzenlendi, kurban kesildi.

Çankırı'da bir ilk! Yıkım töreni düzenlendi
banner145

Çankırı'da 24 Haziran genel seçimlerine doğru belki de Türkiye tarihinde bir ilk yaşanarak, kapalı yüzme havuzu yıkımı için tören düzenlendi, kurban kesildi. Törene Ak Partililer dışında Vali Hamdi Bilge Aktaş başta olmak üzere hiç bir kurum ve STK temsilcisinin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Törene Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman, Ak Parti Milletvekili Adayı Salim Çivitcioğlu, İş Adamı Alpay Ünal ve GSM personeli katıldı.

1982 yılında hizmete giren yaklaşık 40 yıl mazisi bulunan ve 2.5 yıldır hizmet vermeyen Çankırı Kapalı Yüzme Havuzunun yıkımına başlandığını Çankırı Postası sayfalarından okuyucumuza duyurmuştuk. Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, partilerin seçim çalışmalarının yoğunlaştığı günlerde pekte alışık olunmayan bir yöntemle yıkımına daha önce başlanan havuz için 'Yıkım Töreni' düzenledi. Törene Ak Parti Milletvekili adayları dışında başka partilerden davet edilen olmadığı öğrenildi. Yıkım törenine Vali Hamdi Bilge Aktaş başta olmak üzere bürokrasi dünyasından katılan kimse olmadı. Tören öncesinde yıkımı yapılan bina koridorlarında adaylar incelemede bulundu. Kurumun seçim atmosferinin arttığı şu günlerde; buram buram siyaset kokan görüntülerin yansıdığı fotoğraf kareleri kamuoyunda tepki ile karşılandı.

Programda konuşan İl Müdürü Ekrem Gerginci. "Çankırı sporuna hizmet eden yaklaşık kırk yıllık mazisi olan yüzme havuzunun yıkımı öncesi toplanmış bulunmaktayız, burada spor yapan ve yüzen insanların anılarını canlandırmaları adına bu töreni düzenleyip kurban kesiyoruz. İnşallah buraya daha modern yeni bir yüzme havuzu yapılacak. Temel atma töreninde de tekrar buluşmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

- Tesisleşmede sınıfta kaldık! -

Öte yandan Türkiye'de spor yatırımları alanında Ak Parti hükümetleri büyük yatırımlara imza attı. Mehmet Ali Şahin'in spor bakanı olduğu dönemde Çankırı yatırımlardan aslan payı alabilme fırsatını elinden kaçırdı.  On altı yıllık iktidar döneminde  Çankırı 'da yaşanan kısır çekişmeler diğer illere göre tesisleşmede son sıralarda kalmamıza neden oldu.   

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 02:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hűlya
Hűlya - 6 yıl Önce

Kamera șakası gibi

Salih Saglam
Salih Saglam - 6 yıl Önce

Çare Sadece Allah'a Kul olmak.

SIRADAKİ HABER