banner198

Çankırı'da bu köy sandığa gitmedi!

Çerkeş’in Bedil köyünde, köylerinin yakınına Tavuk çiftliği yapılmasına engel olamayan köylüler, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmayarak ilginç bir protestonun altına imza attılar.

Çankırı'da bu köy sandığa gitmedi!
banner145

Çankırı’nın Çerkeş ilçesi Bedil köyünde, köylerinin yakınına Tavuk çiftliği yapılmasına kızan köylüler, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmayarak ilginç bir protestonun altına imza attılar.


 

Tepkilerinin Recep Tayyip Erdoğan’a olmadığını ifade eden vatandaşlar, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’i protesto ettiklerini ve yetkililere seslerini duyurabilmek için böyle bir eyleme başvurduklarını belirtti.


 

Bütün köy halkı ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın itirazlarına rağmen kötü koku yayacağı, görüntü kirliliği ve çevreyi kirleteceği düşüncesi ile köylerinin en güzel arazisine tavuk çiftliği yapılmasına engel olmaya çalıştıklarını belirten Bedil köyü sakinleri, söz konusu durumun sorumlusu olarak gördükleri Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’i protesto etmek için 1032’nolu sandıkta oy kullanmadılar.

Gün boyu Çerkeş Kaymakamı, emniyet ve jandarma mensuplarının vatandaşı oy kullanmaya ikna etme çalışmaları da sonuç vermedi.



30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’ye %50 oranında oy çıkan Bedil köyünde seçmen, tavuk çiftliğinin inşası durana kadar bundan sonraki seçimlerde de sandığa gitmeyerek protestolarına devam edeceklerini duyurdu.   




banner74

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 04:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf ÖZKAN
Yusuf ÖZKAN - 10 yıl Önce

Sn hemşehrilerim nacizhane fikirlerimi paylaşmak istedim olaylara gerçekçi bakmak istiyorum Çerkeşimiz Çankırımızın en büyük ilçesi ama baktığımızda son 20 yılda gelişmekte olması gerekirken gittikçe gerilemeye devam etmiştir. sizlere soruyorum çerkeşin ve bütün köylerinin gelir kaynağı nedir? Denizimiz yok turist gelsin fabrika ve yatırım yok istihtam olsun sadece bugday ekmekle geçinmenin zorluğunu tüm çifçilerimiz biliyor bu yüzdendirki genç nesil memleketi terk ediyor gurbette asgari ücretle

Çankırıdaki Çerkeşli
Çankırıdaki Çerkeşli - 10 yıl Önce

tüney liler siz niye gittiniz sandığa o zaman sizin oraya da fabrikalar kuruluyor. ayıp ya milletin i̇şi gücü yok çalışanı köstekliyorlar. oy falan vermedim ama hüseyin filiz adam gibi memleket i̇çin çalışıyor. zorunuz ne allah aşkına halkın i̇çinde halk i̇çin mi çalışması. site sahibi kardeşim senin i̇şin gücünde hüseyin filiz i̇ kötülemek yapmayın bunları memlekette çok daha güzel haberler var. köylülerinde yönlendirildiğini düşünüyorum.

Çakırı Postası
Çakırı Postası - 10 yıl Önce

sayın yorumcu görüşlerinize saygı duyuyoruz. ancak bir köy komple sandığa gitmiyor ve bunun sebebi olarak hüseyin filizi gösteriyorsa bu haberdir. haberde bizim her hangi bir yorumumuz yer almamaktadır ki kötülemiş olalım..

remzi gürcü
remzi gürcü - 10 yıl Önce

yazıklar olsun yıllardır bizler hep şunu derdik çankırı çankırının halinden anlayan bir vekil seçmedi diye.hüseyin filiz kendini çankırıya çankırının gelecegine adamış bir vekil daima çankırıda milletle iç içe köy ilçe belde merkezde olan halkın tüms orunları ile ilgilenen çok çalışkan bir vekil.ne yapmış yolsuzlukmu yapmış arsızlıkmı yapmış.hem o tesiste kendi adına bir belge bir teşvik varmı yok herkes yatırım yapabilir.yeterki yolsuzluk hırsızlık olmasın

ha ha ha
ha ha ha - 9 yıl Önce

filizmi destek almaması devletın resmı sıtesınde bakın ne kadar almıslar

Turan
Turan - 8 yıl Önce

Vekilimiz her isadami gibi yatirim yapmis. Diger kumeslere ses cikmaz iken sirf vekil die onun tesisinenbas tutmak sadece yussuzluk, yobazlik, arsizlik.

Dul yetim öksüzler
Dul yetim öksüzler - 3 yıl Önce

Zamanında dul yetim öksüz hakkını hukunu yiyen, evleri bahçeleri yerleri yurtlarına çöken, olmadı Allahtan başka kimsesi olmayan sırf bu öksüz bu yetim diye alamadığına da yol cami okul öezarlık yaptıkları, o dulun yetimlerin öksüzlerin hakkları tüm çerkeşten ve köylerinden çıksın inşAllah Şimdi çogu dindar abdestli namazlı hacıya giden o haram yiyiciler ne halde kimi Çerkeşe yerlwşti kimi Karabük İstanbul Ankara da. RABBİM O DUL ÖKSÜZ YETİM hakkı yiyenlerin kan kustursun Ve hem bu dünyaları hem ahiretleri cehennme olsun Çerkeş duy sesimizi. Çördük Bedil Kuzören yeniköy bi 50 60 70 yılı ve önceine kadar sorgulayın bakalım kimşerin hakkına çöktünüz Hesap var yarın Bizleein de Allahı var

SIRADAKİ HABER