banner198

Çankırı'nın Karoğlanı ithal adayları yerden yere vurdu!

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay'ın AKP ve MHP'nin ithal adayları ile Milli İrade'yi gasp ettiğini söyledi.

Çankırı'nın Karoğlanı ithal adayları yerden yere vurdu!
banner145

 CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay'ın AKP ve MHP'nin ithal adayları ile

Milli İrade'yi gasp ettiğini söyledi.  AKP ve MHP'nin Vali ataması gibi aday ataması yaptığını vurgulayan Atalay," Vatandaşlardan ithal adaylara kırmızı kart göstermesini istedi.

 

7 Haziran 2015 milletvekilliği genel seçimlerine 20 gün kala, Çankırı'da muhalefetin güçlü sesi CHP'nin vekil adayı Berat Atalay, AKP ve MHP'nin 1. sıra adaylarını yerden yere vurdu. 1. Sıra adaylarının Çankırı'ya hiç uğramadığını söyleyen Atalay, " Eğer ki bu ithal atanan adaylar es kazara seçilirse hiçbir zaman Çankırı'ya uğramayacak ve Çankırılıyı Ankara'dan tanımayacaktır."şeklinde konuştu.

 

 

İşte Atalay'ın yapmış olduğu basın açıklaması:

 

 

-"BU DİYET BORCUNU ÇANKIRI NİYE ÖDÜYOR?"-

AKP ve MHP'nin 1.sıra adayları Çankırı halkının tepkisini çekmeye devam ediyor. Her iki partiden de seçilmesi mümkün olmayan 2. Sıra adayları çalışmakta, 1. Sıra adayları ise Çankırı'ya hiç uğramamaktadır.

 

AKP ve MHP'nin 1 sıra adaylarına Çankırı halkının ne diyet borçu var? Çankırı halkının içinde yetişen isimleri 2.sıraya kaydıran bu partiler Çankırı ile ilişkisini kesmiş kimsenin bilmediği ve tanımadığı bu kişileri getirip 1. Sıraya koyarak adeta "isteseniz de istemeseniz de benim dediğimi seçeceksiniz" diyerek Çankırı halkını cezalandırmıştır.

 

-NEREDE MİLLETİN İRADESİ-

AKP ve MHP Vali ataması gibi aday ataması yaptı. Çankırı halkının milli iradesi yok sayıldı. Demokratik hakları elinden alındı. Eğer ki bu ithal atanan adaylar es kazara seçilirse hiçbir zaman Çankırı'ya uğramayacak ve Çankırılıyı Ankara'dan tanımayacaktır. Vatandaş milli irade gaspına karşı mühür elinden iken gereğini yapmalıdır. Çankırı siyasi partilerin deneme tahtası değildir. Bu partiler milliyetçi-muhafazakar Çankırı halkının oylarını çantada keklik görmekte, adeta bu seçmenleri yok saymaktadır.

 

-"İTHAL ADAYLARA KIRMIZI KART GÖSTERİN"-

AKP ve MHP ithal 1 sıra adayları ile Çankırı halkını derinden üzmüş ve kırmıştır. Eğer bu partilerin bu ithal isimlere diyet borcu var ise bu isimleri neden İstanbul ve Ankara'ya koymamış, bu diyet borcunu Çankırı halkının sırtına yüklemiştir. Çankırı halkı bu ithal adaylara kırmızı kart göstererek onur ve gururunu kurtarmalıdır.

Bu memleket bu ithal adayları seçmek zorunda değildir. İthal adaylar adeta Çankırı halkı ile dalga geçmektedir. 

 

Artık ne AKP ne MHP, yüzde 85 adaylarını ön seçimle belirleyen CHP zamanıdır. Yerli aday varken ithal adaya oy verme.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER