banner198

Celal Kaman'dan muhaliflerine gönderme

Ak Parti Genel Merkezi tarafından İl Kongresinde aday olmaması istenen Kaman, bu habere sevinenlere 'küçük' ifadesi ile yüklendi.

Celal Kaman'dan muhaliflerine gönderme
banner145
Ak Parti Genel Merkezi tarafından İl Kongresinde aday olmaması istenen Kaman, bu habere sevinenlere 'küçük' ifadesi ile yüklendi.

Parti içi muhaliflerine göndermede bulunan Kaman, "Aday olmayacağımın haberini alarak ellerini sıvazlayanlar hiç ümitlenmesinler ki bu dava asla yetim asla öksüz asla küçük kişiliklere teslim edilmeyecek kadar büyüktür."dedi.

Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman, Atatürk Kültür Merkezinde partisince düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada teşkilata veda niteliği taşıyan bir konuşma yaptı.


Cuma günü Ak Parti Genel Merkezinde Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile yaptığı toplantı sonrasında aday olmayacağı anlaşılan Kaman,  danışma meclisinde yaptığı açıklamada; önümüzde İl Başkanlığı seçiminde aday olmayacağını, yeni atama oluncaya kadar veya belirlenecek kongre tarihine kadar da görevinin başında olduğunu ifade etti.

 Celal Kaman dönemi sona eriyor

-Elde ettiğim başarılar onur kaynağım -

Kendisi için göreve geldiği günden bu güne kadar olan süreçte iki seçim, bir referandum ve bir hain darbe girişiminde yaptığı çalışmalar ve elde ettiği başarıları en büyük gurur ve onur olarak kalacağını aktaran Kaman, "İl başkanlığına aday olduğum ilk gün yaptığım açıklamada “ben kimsenin adamı değilim, siyasi hayatım boyunca da kimsenin adamı olmayacağım, teşkilatımıza Başkanlık yapacağım” demiştim.Bugün de tam olarak aynı noktadayım, kimsenin adamı değilim, olmayacağım, yanlışa doğru, doğruya yanlış demedim, yapamayacağımız bir iş hakkında hiç kimseye ümit vermedim gerçek neyse her şart ve koşulda bunu savundum bundan sonra da savunmaya devam edeceğim. Ve haksızlıklar karşısında hiçbir zaman susmadım." şeklinde konuştu.

 

Kırgınlık ve  küskünlüğünün asla davasına olmayacağını ifade eden Kaman, "Şu anda aday olmayacağımın haberini alarak ellerini sıvazlayanlar hiç ümitlenmesinler ki bu dava asla yetim asla öksüz asla küçük kişiliklere teslim edilmeyecek kadar büyüktür." dedi.

Danışma meclisine Çankırı Milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz katılamazken, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve İGM Başkanı Ruhi Şeker protokolde yer alan isimler oldular. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 18:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seçkin karaşahin
Seçkin karaşahin - 7 yıl Önce

Kullanılıp atılanlardan biri olarak yerini alacaktır.rıza zarrap senden daha değerli

Vatansever
Vatansever - 7 yıl Önce

Hala dava deniyor. Bunu telafuz edenlerde dava dedikleri partide başına gelmedik bir şey kalmayanlar. Beyler ortada dava mava kalmamış niye göremiyorlar akıl alır gibi değil. Partideki her mevzu yerlerde ortalığı çakallar almış benden demesi.

SIRADAKİ HABER

banner304