banner198

Celal Kaman'dan müthiş geri dönüş

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı için nihai karar verildi.

Celal Kaman'dan müthiş geri dönüş
banner145

AK Parti Genel Merkezi, Çankırı İl Başkanlığı için yeniden Celal Kaman dedi.

 

AK Parti Genel Merkezi, gün içerisinde Yasin Bölükbaşı, Eski İl Başkanı Mustafa Selci, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Göktaş ve Avukat Savaş Yağcı ile birlikte İl Başkanı Celal Kaman'ı Cumhurbaşkanı ve Genel Bakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye davet etti. Adaylar, saat 20.00'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkartıldı. Yapılan değerlendirmelerin sonucunda  yeni süreçte AK Parti Çankırı İl Başkan adayı olarak Celal Kaman ile yola devam kararı alındı.

 

- Kaman'dan müthiş geri dönüş -

Adaylar ile kısa görüşmeler gerçekleştiren Erdoğan, en son Celal Kaman ile görüştü. Yapılan görüşme sonrasında bütün adayları makamına çağıran Erdoğan, diğer adaylara Celal Kaman etrafında kenetlenmeleri çağrısında bulundu . Erdoğan, Celal Kaman'dan iyi bir yönetim oluşturmasını da istedi.


- Mustafa Ataş gelişmeyi geçte olsa twitterdan duyurdu -

Öte yandan Teşkilattan sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili  Mustafa Ataş, Celal Kaman'ın Çankırı İl Başkanı olarak atandığını duyurdu. Ataş'ın gelişmeyi ilk duyuran Çankırı Postası'nın 20.40'da  ki flaşh haberinin ardından 23.04'te twitter hesabından geçte olsa yazması dikkat çekti.  Ataş, Karabük İl Başkanlığı'na da İsmail Altınöz'ün atandığını açıkladı.



Çankırı'da kimin il başkanı olacağı merakla bekleniyordu. AK Parti kongrelere tek aday tek liste olarak giriyor. Önümüzdeki günlerde kongre tarihinin açıklanması bekleniyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 21:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 6 yıl Önce

hak ve adalet yerini bulmuştur. celal kaman başkana yeni dönem de üstün başarılar diliyorum.

Emin cilali
Emin cilali - 6 yıl Önce

Memleketimize hayırlı olur ınşAllah

Bitebilen
Bitebilen - 6 yıl Önce

Defolu diye haber yapan haber Sitesine ve onu besleyene kapak olsun. Nasıl gezecekler memlekette. Milleti birbirine düşüren iftiracı, yalancı meczuplar sizi. Daha bu günler iyi günleriniz.

Riza gumusok
Riza gumusok - 6 yıl Önce

Iftiralarin bir gun sahibinizi ve sizlere donecektir cankirida hrkez kotu bir siz iyisiniz az kaldi sabka dusuyor. Beyler.

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

iftira atanlardan ve karalama çalışması yapanlardan bunun intikamı alınmazsa yazıklar olsun

Osman kelber
Osman kelber - 6 yıl Önce

Çankırıya memleketimize yeni il başkanı olacak başkanımıza hayırlı olsun 2019 seçimlerine sen ben değil biz diyerek hazırlanmalı ve halkın içine inmeli iyi bir teşkilat oluşturarak seçimlerde maximum oy oranına ulaşıp Çankırı yi layık olduğu şekilde temsil etmeli.

Alice
Alice - 6 yıl Önce

Ne oldu yazdınız çizdiniz aylardır Emel'lerinize kavuşamadınız hak yerini buldu durmak Yok KMN ile yola devammmmm

Değermiydi
Değermiydi - 6 yıl Önce

Yeni Hacımız değermiydi yaptıklarına. Nasıl bakacaksın milletin yüzüne. Ben söyleyeyim nasıl milletin yüzüne bakacağını; ben bu il Başkanı ile çalışamam deyip eğer onurun varsa istifa edersin. Ama böyle bir beklenti kimsede yok. Çünkü sende istifa etmek için olması şey (onur) gereken yok . Bunu herkes biliyor. Artık temelli paranoyaklaşırsınya hayırlısı.


SIRADAKİ HABER

banner304