banner198

Çerkeş'e yakışmayan kooperatif başkanı

Çerkeş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan dini değerlerimizle alay eden paylaşımlar yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Çerkeş'e yakışmayan kooperatif başkanı
banner145

Çerkeş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan dini değerlerimizle alay eden paylaşımlar yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

 

Kooperatif başkanından dine hakaret paylaşım! TIKLA OKU-

Sosyal medya hesabında paylaştığı "türban analizi" başlıklı Türbanlı bir kadın fotoğrafı üzerinden  insanların inancına adeta saldıran Hüseyin Erdoğan, fotoğraftaki kadın İslam'ın temel kavramlarını temsil ediyormuş gibi  göstererek tesettürlüleri hedef aldı. 

Erdoğan’ın sosyal paylaşım sitesi hesabında fotoğrafta “Sonrada derler ki erkekler bakmasın dinimiz emrediyor. .. He canım he...” başlığı altında  başı kapalı bir kadın üzerinden dini değerlerimizle alay ediliyor.



Dokuz ay öce yine dine hakaret içeren paylaşımı nedeni ile Çankırı Postasına haber olan Hüseyin Erdoğan, haber yayına verildikten sonra o gün yayınladığı içeriği kaldırarak yaptığı hakareti inkar etmişti.


-Çerkeş'e yakışmayan kooperatif başkanı-

Çerkeş Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, 2014 Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde  AKP'den Çerkeş'e Belediye Başkan Aday Adaylığına soyunmuş aday gösterilmeyeceğini anlayınca da CHP'ye geçerek CHP Belediye Başkanı adayı olarak seçimlere katılmıştı. Muhteşem dönüşleri ile tanınan Erdoğan daha önce de yaptığı bu şekilde bir paylaşımı 15 Mart 2015 tarihli Çankırı Postası sayfasında "Kooperatif başkanından dine hakaret paylaşım! " başlıklı yayınlanan haber inden sonra hesabından paylaşımı kaldırarak böyle bir paylaşım yapmadığı yalanını ortaya atmıştı.  




-İnanca saldırmaktan sana ekmek çıkmaz Erdoğan!-


Öncelikle sana hatırlatalım bu fotoğraf  İslam'ı temsil etmiyor  Hüseyin Erdoğan! Dinimizin ölçüsü gibi göstermeye çalıştığın fotoğraf  üzerinden insanların inanç değerlerine saldırmaktan utanmıyor musun? Kocaman adamsın, üstelik bir STK'nın başkanlığını yapıyorsun. Üstelik CHP zihniyetli birisinin makyaj yapan, dudağını boyayan, kaşını alan kadından ilk defa rahatsızlık duyduğuna şahitlik ediyorum. Asıl  bu fotoğraftan biz rahatsızlık duyduk. Tesettüre girdiğini zanneden ancak örtünmenin gereğini adam gibi yapmayanlardan, tesettürün içini boşaltan anlayıştan biz bıktık. İnancım diyerek başını kapatıp her tarafını açan, daracık giyinen anlayıştan bıktık. İnanç değerlerimizi yozlaştırmanızdan bıktık. Kaldı ki geçtiğimiz yıllarda CHP'nin çarşaflı bir kadına rozet taktığı günleri hafızamız henüz unutmuş değil. İnanca saldırmaktan sana ekmek çıkmaz Erdoğan! Bak o alay ettiğin değerler bir gün gelir suratına Allah'ın manevi şamarı şeklinde iner. Demedi deme.  


Kooperatif başkanından dine hakaret paylaşım!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 22:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUHTEŞEM EKİP
MUHTEŞEM EKİP - 8 yıl Önce

lokantadaki̇ dönerler i̇yi̇mi̇ dönerler.

Günaydın
Günaydın - 8 yıl Önce

kimin kankası ? kendisini bürokrasi içine sokan kim ? her gün kiminle yemek yiyor ? onlardan öğreniyordur bu numaraları. ah ak parti ah dostunu düşmanını öğrenemedin ki ?

zihni sinir
zihni sinir - 8 yıl Önce

sana ne kardeşim kadınların nasıl giyindiğinden. sen kendi esnafının sorunlarına baksana. esnaf geçim derdinde kan ağlıyor, batan batana. esnaf başkanı kadınların başörtüsüyle makyajıyla uğraşıyor. bu kafayla bin yıl geçse sizin zihniyetten bir cacık olmaz

Ciğercinin kedisi
Ciğercinin kedisi - 8 yıl Önce

uyuşamayız seninle yollarımız ayrı;
sen ciğercinin kedisi ben sokak kedisi;
senin yiyeceğin kalaylı kapta;
benimki aslan ağzında;
sen aşk rüyaları görürsün, ben kemik
ama seninki de kolay değil, kardeşim;
kolay değil hani;
böyle kuyruk sallamak tanrının günü.

409
409 - 8 yıl Önce

vay çerkeşim vay
esnaf kimin eline düşmüş vay çerkeşim vay. sanamı kaldı milletin başörtüsü

SIRADAKİ HABER