banner198

CHP'li Atalay: "Başbakan’ın Mitingi tam bir fiyasko!"

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay, Başbakan Binali Yıldırım’ın Çankırı Mitinginin fiyasko ile sonuçlandığını söyledi.

CHP'li Atalay: "Başbakan’ın Mitingi tam bir fiyasko!"
banner145

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay, Başbakan Binali Yıldırım’ın Çankırı Mitinginin fiyasko ile sonuçlandığını söyledi.

Çankırılı vatandaşların katılmadığı mitinge belediye işçileri ve devlet memurlarının getirildiğini öne süren Murat Berat Atalay; “Binali Yıldırım’ın mitingine Çankırılı katılmadı. Belediye işçileri mecburi tutuldu. AKP’li il ve  ilçe belediye işçileri otobüslerle meydana taşıdı. Öğle sonrası devlet memurlarına izin verildi. Çevre illerden bile insan taşındı. Başbakanlık personeli Ankara’dan Çankırı’ya taşındı. Yani AKP mitinglerde de taşımalı sisteme geçildi.” dedi.

- Milletin Adamları(!) Milletten Korkuyor -

Milletin adamıyız diye hava atanların milletten nasıl korktuklarını Çankırı’da açık olarak gördüklerini söyleyen Murat Berat Atalay şöyle konuştu:

“1700 polis mitingde görev aldı. Diğer güvenlik görevlerinin sayısını bilmiyoruz. 4-5 helikopter Çankırılının tepesinde uçtu durdu. Bu ne korku, kim olduğunuzu zannediyorsunuz. Meydanlarda kefenle bu yola çıktık diyeceksiniz işe gelince bir güvenlik ordusu ile mitinge geleceksiniz. Milletten korkan milletin adamları olabilir mi? Hem halka korku kültürü veriyorsunuz hem de kendiniz korkuyorsunuz. Bu milletten, bu Çankırı’lıdan niye korkuyorsunuz. Bu kadar korktuğunuza göre ne suç işlediniz?”

- AKP Mitingi Dip Dalganın İspatı -

Çankırı’daki seçimin Cumhur ve Millet ittifakı arasında 1-1 olacağını söyleyen Murat Berat Atalay, AKP Mitinginin bu sonucu ispat ettiğini belirtti. Atalay, Çankırı’lının mitinge katılmamasını ise “Vatandaş 16 yıldır bunları dinliyor, artık bıktı, usandı, artık yeter diyor” şeklinde yorumladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 15:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cumhurİttifakı
Cumhurİttifakı - 6 yıl Önce

Sen fiyasko dediğin o kalabalığı ömründe bir araya getiremezsin Komik insan 1-1 demiş. Sen Çankırı’dan CHP li vekil çıkacağına inanıyor musun.

Ismail Kahraman
Ismail Kahraman - 6 yıl Önce

2000 den önce 1+1 çıkardı.Merkez de MHP çıkardı.InşAllah şimdi Merkezde İYİ çıkar diğeri yine eskisi gibi 1+1 olur.
Ama önceliğin hiç tanımasam da bilmesemde SnATALAY in seçilmesi.

Hakan
Hakan - 6 yıl Önce

1-1 olur mu bilmem AMA 16 yıldır Olabileceğinin konuşulduğu ilk seçimi yaşıyoruz sanırım CHP tarihinin en yüksek oyunu alacak gibi hayırlısı

osman çakıl
osman çakıl - 6 yıl Önce

Fiyasko görmedik hacı

SIRADAKİ HABER