banner198

CHP'li Atalay "Dip dalga geliyor, Çankırı 1-1 olacak"

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay AK Parti ve MHP’nin oylarının gerilediğini Millet İttifakı içerisinde olan CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin oylarının arttığını söyledi.

CHP'li Atalay "Dip dalga geliyor, Çankırı 1-1 olacak"
banner145

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay AK Parti ve MHP’nin oylarının gerilediğini Millet İttifakı içerisinde olan CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin oylarının arttığını söyledi.

AK Parti iktidarı ve destekçisi MHP’ye karşı vatandaşın öfkeli olduğunu belirten Murat Berat Atalay, ”AKP açık ara iktidarı kaybetmiştir. 16 yıllık yalan, dolan, talan iktidarında halk bıkmış, kaçacak yer aramaktadır. Mazot 6 liraya dayanmış, herşey ateş pahası olmuş, vatandaş çaresiz kalmıştır. Artık yeter diyenler, ellerim kırılsa da bunlara oy vermeseydim diyenlerin haddi hesabı yok. AKP’den kaçan kaçana” dedi.

- Atalay, "Şu an bir bir görünüyor " -

CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi ittifakının vatandaştan büyük kabul gördüğünü öne süren Atalay şöyle konuştu:

“Millet ittifakına büyük bir yöneliş var. Kime sorsak inşallah oyumu Millet İttifakına vereceğim diyor. “Artık AKP’yi savunan ve oy vereceğim” diyen tek bir kişiye rastlamadık. Yani AKP’nin içi boşalmış. Peki MHP’nin durumu ne? MHP de yeni bir oy alamadığı gibi AKP’nin peşine takılarak olan mevcut oylarını da kaybetmiş durumda. Bugüne kadar “AKP karşısında biz çıkamayız o zaman MHP’ye verelim” diyenler yani ödünç oylar CHP’ye gelmiştir. Sarayın ikinci partisi olması nedeni ile gerçek MHP’liler ise adresini İYİ Parti olarak açıklamıştır.

- Atalay "MHP, Akbaşoğlu’na çalışıyor" -

Parti içerisinde kalan az sayıdaki MHP’li de “verdiğim oy AKP adayına gidecek” diyerek bu ittifaka ve Erdoğan’a oy vermeyip Meral Akşener’e yönelmektedir. Devlet Bahçeli Çankırı’da aday olan iki değerli MHP adayını AKP adaylarına payanda yapmıştır. MHP maalesef AKP’nin 1.sıra adayı Emin Akbaşoğlu’nu vekil çıkarmaya çalışmaktadır. AKP’nin 2. sıra adayı Salim Çivitcioğlu’nun vekil çıkma şansı ise hiç yoktur. Daha önceki seçimlerde 2 vekili AKP, Hüseyin Filiz sayesinde çıkarmış hatta Emin Akbaşoğlu bedavadan vekil olmuş, vekil olduktan sonra da kapısını Çankırılıya kapatmıştır.

Seçime 2 hafta kala durum budur. Yani Çankırı’da; CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi ittifakı bir milletvekilini garantilemiştir. AKP’den rahatsız olan çok ciddi bir oy oranı Saadet Partisine gitmektedir. Dip dalga ve sessiz çoğunluk seçimin kaderini belirleyecek ve çok sürpriz bir sonuç çıkacaktır. “

- Atalay, "Cumhurbaşkanı Muharrem İnce olacak" -

Murat Berat Atalay, Muharrem İnce’nin Erdoğan’ı yenen adam olarak tarihe geçeceğini belirterek sandıkta Muharrem İnce’nin büyük fark atacağını sözlerine ekledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 03:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ismail KAHRAMAN
Ismail KAHRAMAN - 6 yıl Önce

Hüseyin FİLİZ MV.olmayacağına göre Çankırı daki Kürt oyları aynen Sn.ATALAYA gider.Çünkü Akrabalar

Abdullah Biri
Abdullah Biri - 6 yıl Önce

İşiniz gücünüz riv riv riv yahu.Kim AK Partiden kaçıyormuş.Millete hizmet eden partiden kaçıp,millete yıllardır zulmeden ve şimdi de masal okuyan partilere mi destek verecek bu millet.Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş.Hiç referansınız var mı bu milletin önüne koyacağınız. Haa eskilerden var.Nasıl imanlı insanlar eziyet ettiğiniz,ayrıştırdığınız ve hakaretlerle dolu yaptıklarınızı refarans olarak sayıyorsanız bu çok daha iyi o zaman.Millet sizin geçmişinizi bunlardan başkası ile hatırlamıyor zaten.Başka bahara inşAllah.Vesselam.

SIRADAKİ HABER