banner198

CHP'li Atalay Erdoğan ziyaretini eleştirdi!

7 Haziran seçimleri öncesinde de Hüseyin Filiz ve AKP iktidarına en sert muhalefeti gerçekleştiren CHP adayı Murat Berat Atalay, Erdoğan'ın Çankırı ziyaretini eleştirdi.

CHP'li Atalay Erdoğan ziyaretini eleştirdi!
banner145

Çankırı’da 1 Kasım seçimi için CHP ve AKP'den aday gösterilen kayınbirader ile enişte arasında yaşanan siyasi rekabet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dizi açılış töreni için seçim öncesi Çankırı'ya geleceğinin duyurulması ile farklı bir boyut kazandı.

 

7 Haziran seçimleri öncesinde de  Hüseyin Filiz ve AKP iktidarına en sert muhalefeti gerçekleştiren CHP adayı Murat Berat Atalay, Erdoğan'ın Çankırı ziyaretini eleştirdi.

 

Atalay "7 Haziran seçimlerinde de yüzde 75 oy alacağız deyip de yüzde 59 küsur alan ve lastiği patlatıp da cantın üzerinde seçim kazanan kimdi? Mitingleri için Sözde Genel Başkanları az mı geliyor da fiili Genel Başkanlarını getiriyorlar? Aynı lastik fabrikasının kaç seçim daha açılışını yapacaklar? Boynuna o lastiği takıp gezsen ya... sürekli açılış!” diyerek tepkisini dile getirdi.

   

 

CHP'li Atalay, kayınbiraderi AKP’li Hüseyin Filiz’in, “Çankırı’da 1 Kasım’da MHP’ye en az 10 bin fark atacağız. Sokağın nabzı bunu açık bir şekilde gösteriyor. Ben tahminlerimde kolay kolay yanılmam” sözlerini, eniştesi CHP Adayı Atalay, sosyal paylaşım hesabı üzerinden şu sözlerle eleştirdi: “Çankırı'da bir milletvekili adayı, 1 Kasım seçimlerinde ‘en yakın partiye 10 bin oy fark atacaklarını’ söylemiş. ‘Ben tahminimde yanılmam’ demiş. ‘Siyaseti iyi bilirim’ demiş. 7 Haziran seçimlerinde de yüzde 75 oy alacağız deyip de yüzde 59 küsur alan ve lastiği patlatıp da cantın üzerinde seçim kazanan kimdi? Mitingleri için Sözde Genel Başkanları az mı geliyor da fiili Genel Başkanlarını getiriyorlar? Aynı lastik fabrikasının kaç seçim daha açılışını yapacaklar? Boynuna o lastiği takıp gezsen ya... sürekli açılış!”

 

Çankırı'da 7 Haziran Genel Seçimleri'nde AK Parti yüzde 59,41, MHP yüzde 28,6, CHP yüzde 6,66 oy almış, AK Parti 2 milletvekilliğini kazanmıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER