banner198

CHP'li Atalay Vekiller Onbaşı-Çavuş Kavgasında

CHP Milletvekili A. Adayı Murat Berat Atalay, “Bizim vergilerimizle gelen hizmetleri ben getirdim-sen getirdin kavgasına tutuşan vekilleri Çankırı halkı üzüntü ile seyretmektedir.” dedi.

CHP'li Atalay Vekiller Onbaşı-Çavuş Kavgasında
banner145
 CHP Milletvekili A. Adayı Murat Berat Atalay, “Bizim vergilerimizle gelen hizmetleri ben getirdim-sen getirdin kavgasına tutuşan vekilleri Çankırı halkı üzüntü ile seyretmektedir.” dedi.

 

 

Atalay'ın son gelişmelerle ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

 

KÜRT SORUNU VAR MI YOK MU?

Son günlerde yapılan açıklamalar nedeniyle ülke bir kaosa doğru sürüklenmektedir. Sürüş kabiliyetini yitirmiş bir şoför ülkeyi uçuruma doğru sürmektedir. 

Dün Kürt sorunu vardır diye çözüm süreci başlatıp PKK ve elebaşı ile görüşmeler yapıp halka da " PKK ile görüşen şerefsizdir" diyenler bugün ağız değiştirdi. Şimdi tarafsız kalacağına dair namusu üzerine yemin eden Erdoğan meydan meydan dolaşıp AKP'ye oy isterken Kürt sorunu yoktur diyor. Ülkenin başında bulunan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanların her gün farklı farklı açıklamalar yapması AKP'nin ortak aklını yitirdiğinin en açık göstergesidir. Ortak aklını yitiren bir hükümet kayaya toslar. 

 

DOLARI KİM YÜKSELTTİ?

Faiz inecek diye diye Doların değerini yükseltip Vatandaşa büyük bir fatura kesti. Merkez bankası bir brifing vererek Erdoğan'ı susturdu. O zaman Doların artmasına sebep olan bu açıklamalar niye yapıldı. 

PKK TALİMAT VERİYOR PARASINI BİZ ÖDÜYORUZ

Enerji Bakanının "PKK vatandaşa elektrik faturası ödemeyin dediği için elektrik faturalarının ödenmediği" açıklaması ise tam bir felaket. Bu ülkenin enerji Bakanı sen misin yoksa PKK mı?

Tahsil etmediğin bu faturaların parasını ise benim fakir-fukara Çankırılı vatandaşımdan kayıp-kaçak bedeli altında alıyorsun. Yazık değil mi, günah değil mi, haram değil mi?

 

VEKİLLER ONBAŞI-ÇAVUŞ KAVGASINDA

Ülkenin ve Çankırımızın çok önemli sorunları varken Vekillerimizin ise onbaşı-çavuş kavgasına tutuşmaları Çankırımız için utanılacak bir durumdur. Bizim vergilerimizle gelen hizmetleri ben getirdim-sen getirdin kavgasına tutuşan vekilleri Çankırı halkı üzüntü ile seyretmektedir. Bütün bu kötü gidişe ses çıkarmayarak yeniden AKP listesine girme telaşı yaşayan vekillere bir Başçavuş tokadını vatandaş 7 Haziranda indirecektir. Halk; ANAP ve DYP gibi AKP'yi tarihin karanlık sayfalarına gömüp, CHP iktidarında demokrasi ve hukuk devletini yeniden inşa edecektir.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 02:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
kENAN
kENAN - 9 yıl Önce

birak tirirviri yapmayi, sen çankiri için neler yapacaksin onlari sırala. biliyorsunki çankirdan seçilmen imkansiz biliyorsunki tek yapabileceğin şey kazanabilecek kişilerin oylarini azaltmak. bu mudur siyaset bu mudur memleket aşki bu mudur muhalefet bu mudur iktidar olma isteği. birakin artik boşa kürek çekmeyii

SIRADAKİ HABER