banner198

CHP'li küfürbazla sarmaş dolaş

Çankırı AKP milletvekili Hüseyin Filiz'in toplumun inanç değerleri ile alay eden CHP'li Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan ile sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı.

CHP'li küfürbazla sarmaş dolaş
banner145
Çankırı AKP milletvekili Hüseyin Filiz'in toplumun inanç değerleri ile alay eden CHP'li Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan ile sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı.


Başörtüsü ve muta nikahı üzerinden  İslam dinin en önemli kavramı olan helal kavramıyla alay eden,  saygısız ve edepsiz paylaşımları üzerinden AKP'ye vuran  Çerkeş Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan'a beklemediği bir yerden destek geldi.


-CHP ve din düşmanlığı üzerinden oy toplamıştı-

Seçim meydanlarında atığı hamasi nutuklarda; CHP'nin din düşmanlığı üzerinden oy devşiren ve dini özgürlüklere kavuşmak isteyen seçmenin duygularına hitap eden AKP'li Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz , halkın teveccühü ile milletvekili seçildikten sonra partisi ve dini değerlere hakaretler yağdıran Erdoğan'la 9 Şubat'ta bir araya geldi. İkilinin oldukça neşeli oldukları fotoğrafa yansıdı.


Erdoğan “Helal hayat kadını servisi” başlığı adı altında vücudu açık başı örtülü bir kadının resmi kullanılarak "Hizmette sınır yok. AKP'nin seçim projesi. Hayaldi gerçek oldu. İslami kurallara uygun kerhaneler açılacakmış." paylaşımı ile AKP ve dini değerlere hakaretler yağdırmıştı.


-Hayretle karşılanıyor-

Başörtüsü mağduriyeti ve inanç özgürlükleri konusunda hassas olan ve bu parola ile iktidara gelen AKP de, milletin kendi fikriyatını temsil etmesi için seçtiği Filiz'in başörtüsü ve dini değerlere hakaret eden CHP'li Hüseyin Erdoğan'a ağzının payını vereceği yerde sıcak ve samimi bir şekilde objektife poz vermesi hayal kırıklığı yaşattı. 

 

Genel Merkez bakacak mı, görecek mi?

Filiz, Partisinin 73. İl Danışma Meclisi toplantısındaki konuşmasında  isim vermeden Çankırı'da görev yapan bazı AKP'li ilçe belediye başkanlarının esnafları tehdit ettiğini ve  Ak Parti Genel Merkezinin bu olayları yakından takip ettiğini iddia etmişti.


Objektiflere yansıyan bu samimi poz, AKP Genel Merkezinin bu olayları da yakından takip edip etmediği konusunda merak uyandırıyor.




Çerkeş'e yakışmayan kooperatif başkanı


Kooperatif başkanından dine hakaret paylaşım!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 23:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
doğrucu davut
doğrucu davut - 8 yıl Önce

bilader ne yaptığını sanıyorsun. böyle haber yapılırmı gerçekleri bize gösterme; biz perdenin arkasını görmek istemiyoruz lütfen. kimin eli kimin cebinde bize ne değilmi . sen fazla duyarlısın memleket için sanane sende kafanı kuma göm

haluk
haluk - 8 yıl Önce

buda birşey fişek ali konağına turizm belgesi almasında yardımcı olan kim? milyarlarca lira harcanılarak resterasyonu yapılan konak meyhane olmuş. işte asıl süpriz konak sahibi ile h erdogan kanka

hasan s
hasan s - 8 yıl Önce

bu zaat çerkeşe filiz için teşekkür için pankartı
yaptırdı

ee ama
ee ama - 8 yıl Önce

bir haber sitesinde reklamları giriyor kendine kendi dışında herkese paralel diyor, şimdi bu resim üzerine kendisi ne oldu acaba?

Zat-i muhterem
Zat-i muhterem - 8 yıl Önce

Filizin trolleri daha is basina düşmemiş anlasilan. Onlar böyle elestirtmezdi tek vekillerini. Hani su halkin adami memleket sevdalisi hizmetkar varya iste o filiz bu filiz. Nerdesiniz yahu adamlar sizin vekile bakin ne diyorlar ; Körle yatan şaşı kalkar diyorlar, arkadasini söyle kim oldugunu soyleyim diyorlar ve daha neler neler :)

s.dibek kara
s.dibek kara - 8 yıl Önce

Halkın dostu.Hüseyin Filiz.3 dönemdir Çankırıdan vekil seçiliyor.Halk seçiyor Halk..

Çerkeş AKP seçmeni
Çerkeş AKP seçmeni - 8 yıl Önce

sayın filiz ; lütfen başkanımız hasan sopacıya sahip çık, yaptığı işlerde ona destek ol. biz sizlerden birlik beraberlik içinde hizmet bekliyoruz.

herkes bir alem
herkes bir alem - 8 yıl Önce

kimin ne olduğu belli değil.kimle dost kimle düşman belli değil . bıraksın vekil bu işleri de vatan elden gidiyor o işlere baksın . biz onu temsilci gönderdik meclise

SIRADAKİ HABER