banner306
banner198

Çivitçioğlu, “Hiçbir akçeli işe karışmadım!“

Dört yıllık görev süresi dolan Salim Çivitçioğlu, hiçbir akçeli işe karışmamanın mutluluğu içerisinde olduğunu, geride tertemiz bir sayfa bıraktığını söyledi.

Çivitçioğlu, “Hiçbir akçeli işe karışmadım!“
banner145

 Dört yıl boyunca Ak Parti İl Başkanlığı koltuğunda oturan Salim Çivitçioğlu, görev süresinin dolmasına sayılı günler kala son açılamasında hiçbir akçeli işe karışmamanın mutluluğu içerisinde olduğunu, geride tertemiz bir sayfa bıraktığını söyledi.

 

Çivi köyü Yıldızhan Yaran Ocağı ve köy Muhtarlığı, Salim Çivitçioğlu’na görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı şükran plaketi takdim etti.

İl Başkanı olarak son açıklamasını yapan Çivitçioğlu, “Dört sene içerisinde meşakkatli bir yoldan geçtiklerini ifade etti.

-“Hiç koltukta oturamadık hep gezdik”-

Çivitçioğlu, “Bu süre içerisinde 2011’de genel seçimlerde %65,6 ile hep beraber Çankırı’yı Ak Parti’ye oy veren 13. İl yaptık. Yine 2014 yerel seçimlerinde Çankırı’yı Ak Parti’yi Türkiye’de oy veren 11. İl yaptık. Arkasındanda 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde de köy köy gezerek %73,82’lik oy oranı ile Türkiye’de 6. İl olmayı sağladık. Bizim buradaki duruşumuz teşkilatımızın duruşunu sağlamaktı. Hiç koltukta oturamadık hep gezdik.” dedi. Çivitçioğlu, siyasi rakipleri ile girdikleri seçimleri tereyağından kıl çeker gibi aldıklarını, kimseyi incitmeden fiziki ve sözlü kavgaya tutuşmadan başarılı olduklarına dikkat çekti.

 

-“Hiçbir akçeli işe karışmadım”-

Dört yıllık başkanlık sürecini değerlendiren Çivitçioğlu, “Hiçbir zaman makama, mevkiye, rütbeye talip olmadık. Her daim hizmet edebilme adına bulunduğumuz koltuğu en iyi şekilde temsil edebilme adına uğraş verdik. Çankırı’da dört sene gibi bir süre iktidar partisinde il başkanlığı yapmak kolay değil. Hem sahsım ve yönetimim, hem de kadın, gençlik ve ilçe teşkilatı adına hiçbir akçeli işe karışmamak bizim için mutluluk verici.  Hiçbir sıkıntı çekmeden tertemiz bir sayfayı geride bırakmak benim için çocuğuma, nasip olursa torunlarımıza anlatacağımız çok büyük bir hatıra olacak” şeklinde konuştu.



Çivitçioğlu, “Çivi köyü bizleri her daim kendi evladı gibi gördü, bizlerde onları hep kardeş olarak gördük bu kardeşlik ölene kadar devam edecek inşallah” diyerek sözlerine son verdi.

 

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Çivi köylüler adına söz alan Başağa Halit Altın, Salim Çivitiçioğllu’nun 4 yıllık il başkalığı döneminde Çivi köyüne verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Altın, “Siyasi yürüyüşünüzde attığınız her adım, gittiğiniz her yolda, dün ve bugün olduğu gibi yarında yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 14:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
halit altin
halit altin - 9 yıl Önce

Durusuyla bizlere yon veren ak parti sevdalısı il baskanimiz salim civitciogluna vekillik yolunda başarılar diliyoruz

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 9 yıl Önce

sayın başkan hiç bir akçeli işe karışmadı doğru söylemiş ama ortalıkta dolaşan ve kokusu herkesi rahatsız eden akçeli işlere de yetkisi ve sorumluluğu olduğu halde hiç müdahalede bulunmadı hep seyretti en sonunda da şöhretli adayın il başkanlığını destekledi. çok kötü bir finalle görevini tamamladı.finade yaptığı icraatı milletvekilliği yolunda nasıl katkı sağlayacak göreceğiz

Ahmet Sayar
Ahmet Sayar - 9 yıl Önce

İL başkanlığınız döneminde şehrimiz için yapmış olduğunuz çalışmalarınız devamını milletin vekili sıfatıyla Yüce Meclisimizde de en iyi şekilde temsil edeceğinize tüm kalbi duygularım ile inanıyor ve canı gönülden destekliyorum. Allah yolunuzu daima açık eylesin. ..

mustafa mutlu
mustafa mutlu - 9 yıl Önce

baskanıma bundan sonrakı sıyası hayatında başarılar allah yar ve yardımcısı olsun

tuna
tuna - 9 yıl Önce

Dün bugün ve herzaman dimdik durak her zaman halkin yaninda olan saygi deger Salim başkanimiza yeni siyaset hayatinda Allah yardimcisi olsun Isallah vekillikte nasip olur

düzceli
düzceli - 9 yıl Önce

Yolunuz acik olsun baskanim Yildizhan yaren ekibi olarak her daim sizinleyiz

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

plaket vermek yasak değilmi başkan başbakan davutoğlu duymasın .

osman1581
osman1581 - 9 yıl Önce

i̇dri̇s şahi̇n ve sali̇m çi̇vi̇tçi̇ oğlu ilerki zamanda mevkileri ve koltukları ellerinden gidince halkın içinde nasıl gezecek allah bilir. başarılı ,nazmi̇ye taşa hizmet alımını bile layık görmeyenlerin karşısına devleti̇n asi̇l memuru olarak görecekler.kpss sınav sonuçlarıda ünversite başarısı gibi.i̇dri̇s şahi̇n ve sali̇m çi̇vi̇tçi̇ si̇z zengi̇ni̇n yaninda faki̇re bi̇r adim uzaktasiniz.yaptiginiz i̇ş si̇yoni̇st si̇stem. dünyada adli̇ye hesap yeri̇ toprağin alti en büyük hesap yeri̇.


SIRADAKİ HABER

banner304