banner198

Cumhur ittifakın temelleri 15 Temmuz'da atıldı

MHP Çankırı Milletvekili adayı Kadir Şekerci, 15 Temmuz’da cumhur ittifakının temelleri oluşurken genel başkanımız ülke menfaatlerini gündemde tuttuğu için milli beraberliğin altına imza attı. dedi.

  Cumhur ittifakın temelleri 15 Temmuz'da atıldı
banner145

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı Milletvekili adayı Kadir Şekerci, "15 Temmuz’da cumhur ittifakının temelleri oluşurken genel başkanımız ülke menfaatlerini gündemde tuttuğu için milli beraberliğin altına imza attı." dedi.


Çankırı Milletvekili adayları Kadir Şekerci ve Pelin Yılık  basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. Adaylara, MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik, MYK Üyesi Yusuf Naci Bayındır, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba, Belediye Meclis MHP Grup Başkan vekili İsmail Hakkı Esen'den oluşan MHP kurmayları eşlik etti.

Adaylardan ilk konuşmayı yapan  Kadir Şekerci, “Çankırı’da da hem belediye hem milletvekilliğinde tek başına temsil ediliyor. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız, önemli olan ülkenin menfaatleri noktasında ne yapabileceğimiz noktasında bir şeyler yapabilmek” dedi.

- Şekerci, " Cumhur ittifakın temelleri 15 Temmuz'da oluştu"

Doğrunun her zaman yanında olduklarını aktaran Şekerci, “Kişisel menfaatleri ön plana çıkartmakta kişilerin kendi şahsiyetleri ile ilgilidir. Bizim her şeyden önce genel başkanımızın da söylediği gibi önce ülkem, sonra milletim sonra partim. Genel başkanımız bunu 15 Temmuz’da da ifade etti. 15 Temmuz’da cumhur ittifakının temelleri oluşurken genel başkanımız ülke menfaatlerini gündemde tuttuğu için milli beraberliğin altına imza attı. Doğru yapılan her şeyin arkasındayız ama yanlışında karşısında dururuz. Çankırı için çalışıp, Çankırı için başaracağız. Bundan kuşkunuz olmasın. Biz fitne fesat yaparak siyaset yapmıyoruz. Memleketimiz için siyaset yapıyoruz. Bu işi başaracağız Allah’ın izni ile” ifadelerini kullandı.

- Yılık, "Birikimim siyasete aktarmak için adayım" -

Çankırı için aday olduklarını dile getiren milletvekili adayı Pelin Yılık ise, “Benim asıl alanım siyaset bilimi. 15 yıldır sağlık sektöründe de fiili olarak çalışıyorum. Bir takım birikimim var ve bunu siyasete yansıtmanın düşüncesi ile harekete geçtik. Çankırı’nın sorunlarını biliyoruz” dedi.



Çankırı’da ciddi manada göç sorununun olduğunu da aktaran Yılık, “Çankırı’nın en büyük sorunu Ankara’ya çok yakın olmasına rağmen çok büyük göç vermesidir. Genç nüfus burada tutulmayınca okuyan nüfus burada tutulamayınca bir takım istihdam boşlukları da eklenince maalesef şehir cazibesini kaybediyor. İstihdamla ilgili çözümlerimiz olmalıdır. Burada bir seramik fabrikası var. Ama yeterince işletilemediği için kapasitesi ortada. Bunlar yine istihdam yaratacak önlemler olabilir. Çankırı içinde çok değerli madenler var. Bunları işletecek çözümler de geliştirilebilir” dedi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen programda milletvekili adayları basın mensuplarının soruları da cevaplandırarak Cumhur ittifakına değindiler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 03:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER