banner198

Eğitim seminerin de ben değil biz kavgası…

Ak Parti sandıklara sahip çıkıyoruz seminerine Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in sözlü tartışması damgasını vurdu.

Eğitim seminerin de ben değil biz kavgası…
banner145
Ak Parti mahalle - köy başkanları temsilcilerini eğitim seminerinde bir araya getirdi. Seminere Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in sözlü tartışması damgasını vurdu.

 

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde konuşan İl Başkanı Celal Kaman, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerin önemine değindi.  Sandık başında duran görevlilerin dikkat etmesi gereken hususların altını çizen Kaman, “Sandık kurullarımızın görevlerini ve sorumluluklarını açıklamak, karşılıklı istişare de bulunmak üzere  sizleri bu toplantıya davet etmiş bulunuyoruz. “şeklinde konuştu. 

 

Ben değil biz demeliyiz!

Konuşmaları ardından İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ayran tarafından katılımcılara Genel Merkezce hazırlanan sunum eşliğinde dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı. Eğitim çalışmasında yer alan ve genel merkezin teşkilat hastalığına dikkat çektiği “ben demeyeceksiniz, biz diyeceksiniz” konusu işlendiği sırada sırasında Filiz’in vücut hareketleri ile rahatsızlığını belli ettiği iddia edildi.  Filiz’in daha önce yaptığı konuşmalarda bir çok yatırımın Çankırı’ya gelmesinde kendisinin başarısı olduğunu söylemiş “ben yaptım” şeklindeki açıklamalarına ise İdris Şahin’de kürsüden “ben değil biz” demeliyiz diyerek üstü kapalı cevap vermişti.   

 

Seminerin soru cevap kısmına geçildiği sırada Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu sahneye çıkarak sandık kurulunun oluşumunu canlı şekilde anlatmaya çalıştı. Potukoğlu’nun eleştirilerde bulunduğu ve konuyu yanlış anlattığı iddia ediliyor.

 

Niye müdahale ediyorsun atışması!

Eğitim seminerine Potukoğlu’nun müdahale etmesine sinirlenen İdris Şahin, “Sen halkla ilişkileri biliyor olabilirsin, buna itirazımız yok ama senin yaptığın bu davranışın hoş değil. Seminere sen niye müdahale ediyorsun?” şeklinde çıkıştığı bunun üzerine de Hüseyin Filiz’in Potukoğlu’na arka çıkarak “Merkez İlçe Başkanı konuşmayacak mı? Sen niye müdahale ediyorsun” şeklinde karşılık verdiği iddialar arasında yer alıyor.

 

 

Eğitim seminerinde çıkan tartışma üzerine İl Başkanı Celal Kaman, toplantının soru cevap bölümüne geçilemeden semineri kapattı. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 17:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı 18
Çankırı 18 - 9 yıl Önce

1) av. idris şahin 2) salim çivitcioğlu

Ak partili
Ak partili - 9 yıl Önce

potukoğlu hiç bir zaman ak partili olmaz olamaz kısa bir süre önce mhp yönetimine girmeye çalışmış başaramayınca irfanın mahiyetine girmiş bir vatandaş maksadı ak partiyi zayıflatmak tartışmalar çıkartmak .ak parti çankırıda başarı kazanmak istiyorsa kısa zamanda il ve ilçe yönetimini fes etmeli tabana yakın yönetim oluşturulmalıdır

Seçmen 18
Seçmen 18 - 9 yıl Önce

toplantıyı kimin provoke ettiği ortada değil mi?

yavuz
yavuz - 9 yıl Önce

Paralel yapı diyen olmadı mı :)))))

Ilgaz
Ilgaz - 9 yıl Önce

AKP çankırı da çıkar çatışmasına düşmüş anlaşılan

GÜNDOĞDU
GÜNDOĞDU - 9 yıl Önce

ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. sayın filiz'in memleket için yaptıkları ortada, diğer siyasetçiler en az o kişinin yarısı kadar iş yapmalı ki konuşma hakkı olsun. akp ile alakasız bir kişi olarak filiz bey'in çalışmalarını destekliyor, tekrar aday olmasını ümid ediyorum. filiz bey aday olursa bu kez akp ye vereceğim.

korkusuz
korkusuz - 9 yıl Önce

kamu kurumlarındaki paralel kenarları kim getirdi göreve hesap verilecek.

cankirili
cankirili - 9 yıl Önce

Çankırı halkı kararını verdi iki şekilde degesmese akpatiye bu secimde oy yok yeni iki tane taze vekill lazim cankiriya


SIRADAKİ HABER