banner198

Erdoğan Çankırı adayına karar veremedi

AK Parti Çankırı İl Başkanını belirlememe sürecinde Erdoğan tarafından verilecek olan nihai karar ertelendi.

Erdoğan Çankırı adayına karar veremedi
banner145
AK Parti Çankırı İl Başkanını belirlememe sürecinde Erdoğan tarafından verilecek olan nihai karar ertelendi. 


AK Parti Genel Merkezi, Çankırı İl Başkanlığı için Celal Kaman’dan boşalacak koltuğa aday gösterilecek ismi belirlemek üzere harekete geçti.

Gün içerisinde Ahmet Gayret, Musa Çağlar, Nevzat Erdem ve Şevket Koç'u  Ankara’ya davet eden AK Parti Genel Merkezi, 4 aday ile görüşmeler yaptı. Adaylar, 23.20 sularında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkartıldı. Yapılan değerlendirmelerin sonucunda her adayla birebir yaklaşık 10 dakika görüşen Erdoğan, Çankırı İl Başkanını belirleme sürecini erteledi.


Çankırı'da kimin il başkanı olacağı merakla bekleniyordu. Çankırı Ak Parti'de yaşanan siyasi çekişme Erdoğan'ın kafasını da karıştırmışa benzemekte.


Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş bugün yapılan istişareler neticesinde Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun İl Başkanlığı'na Aytekin Şenlikoğlu, Niğde İl Başkanlığı'na Mahmut Peşin, Nevşehir İl Başkanlığı'na Mustafa Rauf Yanar, Kırıkkale İl Başkanlığı'na Nuh Dağdelen'in atandığını duyurdu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 21:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevzat çankırı
Nevzat çankırı - 6 yıl Önce

Anlasilan o ki Çankırı yı her zaman İdris şahin belirler. O kimi istiyorsa reis onu isteyecektir. Gun ola harma ola...

Memleket sevdalısı
Memleket sevdalısı - 6 yıl Önce

Reisin kararı inşAllah belli musa çağlar başkanlığa en uygun kişidir diğerleri olursa vay çankırının haline ahmet gayret bey kişilikli biri ama idare bakımından yeterli değil diğerleri zaten akıllara zarar

Hacer
Hacer - 6 yıl Önce

Bence yeni kariyer sahibi genc bir arkadasimiz gelmeli başa genclerle icice bakin kadin kollari nasil genclerle birlesti calismalarini hizlandirdi bence Nevzat Erdem olmali

mustafa karagöz
mustafa karagöz - 6 yıl Önce

hayrlısıyla şevket koç

Pevrül
Pevrül - 6 yıl Önce

kaman hepsini cebinden çıkarır...

SIRADAKİ HABER

banner304