banner198

Evlere şenlik ithal aday savunması!

AKP Çankırı Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz, M. Emin Akbaşoğlu'nun "dışarından geldi" eleştirilerine ilginç bir savunma ile cevap verdi.

Evlere şenlik ithal aday savunması!
banner145
AKP Çankırı Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz, M. Emin Akbaşoğlu'nun "dışarından geldi" eleştirilerine ilginç bir savunma ile cevap verdi. Filiz, "İthal aday yerine içimizden gelseydi de sizler 'hırsız!'  deseydiniz daha mı iyiydi?" diye sordu.  İsim vermeden suçlamalarda bulunan Filiz, bu açıklama ile AKP'de aday adaylığı sürecine giren bütün isimleri töhmet altında bıraktı.

 

AKP seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Celal Kaman, Milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz ile birlikte  Doğruyol gazetesine ziyarette bulundu.

 

Doğruyol gazetesinde yer alan habere göre; kamuoyunun ithal aday tepkilerini savunmaya çalışan  Filiz, “Muhammet Emin abimiz yerine yanımızda muhalefetin 'işte şunu yedi, bunu yedi, şöyle yaptı, böyle yaptı'  dediği bir aday olsaydı daha mı iyi olacaktı. Ama bunu diyemeyecekler. Sıfır kilometre araba gibi, pırlanta bir şekilde geldi. Kol kola gireceğiz. En ufak uyumsuzluk olmayacak, Çankırı’da bunu duymayacak. MHP’liler 'dışarıdan geldi' diyor, içimizden gelseydi de sizler 'hırsız!'  deseydiniz daha mı iyiydi... Biz kenetlenerek memleketimize hizmet edeceğiz, hizmeti de rabbim iktidar olana nasip ediyor. Çankırı halkı iktidarın dışında hiçbir şey düşünmüyor. Biz yaptıklarımızı madde madde saydığımız zaman muhalefet kaçacak delik arayacak” diye konuştu

Kenetlendik mesajı veren Filiz'in muhalefetin söylemediği suçlamaları, isim vermeden kendi partili arkadaşlarına söylemesi ise siyasi kulislerde evlere şenlik bir açıklama şeklinde yorumlandı.  

 


Filiz muhalefete kulaklarını tıkadı!

Öte yandan muhalefet tarafından en ağır  şekilde eleştirilen Filiz'in, yapılan suçlamalar hakkında konuşmayarak kendisini olayların dışında tutması dikkatlerden kaçmadı. Muhalefet, Filiz'i siyasi nüfusunu kullanarak gizli ortaklıklar  ve başka isimler üzerinden İpart projelerine girerek devletten büyük orada hibe destek alması ile eleştiriyor. CHP Milletvekili adayı Murat Berat Atalay'da Çerkeş'te vatandaşlara yaptığı konuşmada Karga köyünde 1500 dönüm  mera arazisinin köylülerin elinden alındığını söyleyerek Filiz'in siyasi gücünü kullanarak Kargı köylülerin toprağını kotardığını söylemişti.


Filiz'in bu ilginç çıkışına muhalefet cephesinden nasıl bir cevap geleceği ise şimdiden merak uyandırdı.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 22:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bir bilen
Bir bilen - 9 yıl Önce

Sayın Filiz, sizin duygularınız aklın ve mantığınızın önüne geçmiş. Sizin şu vekil olabilmek için hem meclise 1 Oya bile ihtiyacınız var. Hal böyle iken 27 adet aday adayını karşına alıp HIRSIZ diye itham ediyorsun. İşte şimdi kaybedeceksin ve bu mantıksızlığınız size oy kaybettirip seçilmenize engel olacak. Geçmiş olsun sayın Filiz. Akp' nin bir milletvekilliğini hiç ettiniz. Bu açıklamanız benim gibi AKP'ye oy verecek seçmeni MHP' ye gitmesine neden oldunuz. Tebrikler size.

Ülkücü
Ülkücü - 9 yıl Önce

konuştukça filiz filiz batıyorsun. muhalefet niye kaçacak yer arayacakmış. kimsenin merasına konmadık. kpss'ye girmeden yeğenimizi yağlı devlet memuru yapmadık. kim kimden kaçacak sandıkta görüşeceğiz

Hasan Hüseyin Uslanmaz,
Hasan Hüseyin Uslanmaz, - 9 yıl Önce

sayın vekilimiz, şu hırsızların isimlerini bir açıklasa da, biz de öğrensek fena olmaz.

MERCEDES
MERCEDES - 9 yıl Önce

yanında gezen mercedesciyi unutarak yaptığı açıklama dili sürçmüş

Emekli
Emekli - 9 yıl Önce

kpss'ye girmeden yiğeni memurluğa yerleştirmek emek hırsızlığı değilmidir. hak çalmak değilmidir?

Leyla
Leyla - 9 yıl Önce

Yazık yazık sen hem damdan düşer gibi içimize gel gir sonrada akparti sevdalısıyım diye gez sonrada akpartinin Adaylarını hırsızlıkla itaam et,sap döner,keser döner güngelir hesap döner...

Ahmet Kutlu
Ahmet Kutlu - 9 yıl Önce

konuştukça batan açıklama bunlar. muhalefet sanada konuşuyor o halde sen niye aday oldun sayın filiz. senin yerine de sıfır km birisini koysalardı. seni sadığa gömmek farz oldu

Çankırı 18
Çankırı 18 - 9 yıl Önce

tüm akp aday adaylarını töhmet altında bırakan bir açıklamadır.


SIRADAKİ HABER