banner198

Filiz kelle avcılığına soyundu!

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 112 Acil filosuna dahil edilen ambulans teslim töreninden yakışıksız ifadelerle Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan’ı isim vermeden hedef gösterdi.

Filiz kelle avcılığına soyundu!
banner145
Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 112 Acil filosuna dahil edilen ambulans teslim töreninden yakışıksız ifadelerle Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan’ı isim vermeden hedef gösterdi.

 

Akan’ı kellesini almakla tehdit eden Hüseyin Filiz, Hükümetin sağlık alanında başarılı olmasına rağmen Çankırı’nın sağlık alanında bölündüğünü ifade etti.

 

Filiz, “Kim ki başarısız adımlara neden olursa, kim ki Çankırı çocuğunun arasına fitne-fesat sokarsa, kim sağlıkta çalışan evlatlarımızın genleri ile oynarsa, onun da kellesini almak bizim görevimiz.” şeklinde konuştu.

 

Filiz, “Çankırı’nın sağlık alanında bölünmüşlüğü, 2-3 ay önce gelen insanların ‘ekip oluşturacağım’ diye 15-20 yıl çalışan insanların hakkını ayakları altına aldığını duyuyor ve hiç hoşnut olmuyoruz. Doğru, namuslu şekilde hizmet veren, ama haksızlığa uğrayan her kardeşimizin arkasında duracağız, durmak da bizim ev ödevimiz.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 07:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
HASTANE SAĞLIKÇI
HASTANE SAĞLIKÇI - 9 yıl Önce

doğru namuslu şeki̇lde çalisip haksizliğa uğrayan tek ki̇şi̇ genel sekreter.çankirili bi̇le deği̇l hastaneye çankiriyi hi̇zmette yillardir yapılmayanlari yapmaya çalişi̇yor.

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

zaten bi̇zi̇m memlekette calişanin ve hep kellesi̇ alinir genel sekreteri̇mi̇z geldi̇ adam gercekten calişiyor parti̇ sayasi̇nde hastaneye i̇şe gi̇renleri̇n sözü gecmi̇yor i̇stedi̇gi̇gi̇bi̇ at oynatamiyorsa ve veki̇li̇n söyledi̇kleri̇ni̇ yapmiyorsa kellesi̇ alinir yazik memlekete

hacı
hacı - 9 yıl Önce

insan önce söyledigi söze bakar ne diyorum ben diye daha üç dört ay önce çankırının kendi evladı olan birisinin kellesini alan sensin bugun ne diyorsun

dikdurUSTA
dikdurUSTA - 9 yıl Önce

doğru çerkeş devlet hastanesinde yapılan yolsuzluklar defalarca kendisine iletilmesine rağmen görmemezlikten gelen olayların üstünü örten dürüst vekii̇mi̇z!!!! bu adam sayesi̇nde çankiri hi̇zmet gördü bütün hastane çalişanlarina sorun bakalim ne di̇yorlar yazik.....

ercan
ercan - 9 yıl Önce

eeeeeeeeee ne güzel demissss.... yalanmııı yılardır fitne fesat yokmu cankırıda..... helal filize......kim ki başarısız adımlara neden olursa, kim ki çankırı çocuğunun arasına fitne-fesat sokarsa, kim sağlıkta çalışan evlatlarımızın genleri ile oynarsa, onun da kellesini almak bizim görevimiz.

rumuz
rumuz - 9 yıl Önce

Bu memleketin kaderi bu üç beş çapulcu bir araya gelir grup sen kurar ondan sonra sağa sola baskı yapmaya çalışır evine ekmek götürmek aciz insanlar şu anki hükümet sayesinde hepsi zengin iş adamı ve müdür ve müteahhit oldular maalesef hakkıyla çalışanın hiçbir yerde yeri olmazmış

merdan
merdan - 9 yıl Önce

Zaten bu memleketin kaderinden midir nedir çalışanı görmezler üç beş çapulcu yanyana gelir adamın ayağını kaldırmaya uğraşırken farkında degil kendi işinden olacağını. Bu yüzden kaderi degışmez .

çifti
çifti - 9 yıl Önce

siyasetcinnin mumu yatsıya kadarda yanmaz olmuş

SIRADAKİ HABER