banner306
banner198

Filiz’den günah çıkartan açıklama!

Ak Parti Çankırı İl Yönetimine istediği isimleri sokamayan Hüseyin Filiz’den şaşırtan bir açıklama geldi.

Filiz’den günah çıkartan açıklama!
banner145

 Ak Parti Çankırı İl Yönetimine istediği isimleri sokamayan Hüseyin Filiz’den şaşırtan bir açıklama geldi. Vekil Hüseyin Filiz, son günlerde yaşanan il yönetimi tartışmalarından uzak olduğunu söyleyerek masumane bir tavır takındı.

 

2011 yılında aday olduğunda ne ilçe yönetimlerinde ne de il yönetiminde bir tane bile adamının olmadığını vurgulayan Filiz, “Son günlerde yaşanan tüm tartışmaların dışındayım. Hatta il yönetim listesi belirlenirken il başkan adayımız Celal Bey bana, “İzniniz olursa Sizin kontenjanınızdan ağabeyiniz Kamil Filiz’i yönetime yazmak istiyorum” dedi. Kabul etmedim. Yalnızca Celal Beye, “Yönetiminize akrabalık ve ticari bağı olan kişileri almayın ki Milletin adamlarının önü açılsın” tavsiyesinde bulundum” diye konuştu.

“Benim için milletim önemli, milletime güveniyorum” diyen Filiz, “yeni il yönetimine benim kontenjanımdan yazılan bir kişi bile yok “İlçe teşkilatlarında il teşkilatında adamım olsa ne olur? Olmasa ne olur? Önemli olan millete hizmettir. Millete hiçbir hizmet yapmadan il genelinde partimizin tüm teşkilatları benim belirlediğim adamlardan oluşsa neye yarar?” açıklamasında bulundu.


 
Çankırı Yakınkent OSB ve Orta’ya yapılması planlanan organize sanayi bölgelerine sanayici getirebilmek için çalışmalar yaptığını söyleyen Filiz, “Bir yandan organize sanayi bölgelerimize yatırımcı getirmek, bir yandan Sanayi Komisyonundaki çalışmalar, bir yandan da meclis çalışmalarımı aksatmamaya çalışıyorum. Şehrimizin tek sorunu sanayi değil ki. Tarım var, milli eğitim var, kültür-turizm var, sağlık var, ulaştırma var. Her talebimizin bakanlıklar nezdinde takipçisiyim. Diğer işlere ayıracak vaktim yok” dedi.

Haber merkezimizin Ak Parti kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Kongre öncesi başta İrfan Dinç olmak üzere birkaç isimin katıldığı özel toplantılarda Celal Kaman yönetimine kendine yakın isimleri yazması dayatmasında bulunan Filiz, kongre günü yazdırdığı isimleri listede göremeyince küplere binmiş ve Koordinatör milletvekili Fehmi Küpçü’ye ağza alınmayacak sözlerde bulunduğu iddia ediliyor. Küpçü’nün Filiz’in hakaret varı tavırlarını bir raporla genel merkeze sunduğu da iddialar arasında yer alıyor. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 02:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakçı
hakçı - 9 yıl Önce

ey halkımız gece konduda evimize gelen filiz.insan ırk ayrımı yapmadan evimize gelip soframıza oturan filiz.koylerimize ilçelerimize beldelerimize.gelen filiz.dügünümüze cenazemize.gelen filiz.halkın içinde dolaşan derdimizle dertlenen.sevincimizle sevinen filiz.işsizimizi garibimizi düşünen filiz.meclise gittigimizde canla başla ilgilenen filiz.çankırılılar olarak bizde bu candan insana sahip çıkmayı kendimze bir görev olrak adletmeliyız.bize deger vereni koruyup sahip çıkmalıyız.hiç bir siyasi

Simge
Simge - 9 yıl Önce

Celal Kaman Çivitçioğlu ve şahin in Adam'ı olmuş il başkanlığı koltuğuna oturabilmek için listeyi onlara hazırlatmış

Hasan
Hasan - 9 yıl Önce

sayın filiz'in en büyük hatası geçmişi temiz şaibeye bulaşmamış bir il başkanını desteklememiş olmasıdır

gabakçı kazım
gabakçı kazım - 9 yıl Önce

çevir kazı yanmasın,aman baban duymasın

köylü
köylü - 9 yıl Önce

Celal kamandan hicbi cacık olmaz partiyi ileri degil geri getorir yeni yuzlere ihtiyac var ama bunun farkinda dehiller

SAYIN HUSEYIN BEYI TAKDIRLE KARSILIYORUM ADAM GİBİ ADAM
SAYIN HUSEYIN BEYI TAKDIRLE KARSILIYORUM ADAM GİBİ ADAM - 9 yıl Önce

sayin huseyin vekili takdir ediyorum gelmis gecmis en caliskan memleketi ve hemserilei icin canla basla calisti dahada yapacaklai var el ele verip destek olalim

alp
alp - 9 yıl Önce

seçim yaklaştı ya yine orta ilçesine osb yalanıyla kandırmak istiyor sayın vekil. cezaevi içinde irfana sorun diyordu şimdi oda seçimlerde gitsin orta ilçesinin oyunu irfana sorsun.

SIRADAKİ HABER

banner304