banner198

Gazeteci Çetin Kaptan MHP Merkez İlçeye adaylığını açıkladı!

Gazeteci Çetin Kaptan MHP Merkez İlçeye adaylığını açıkladı!

Gazeteci Çetin Kaptan MHP Merkez İlçeye adaylığını açıkladı!
banner145

Karatekin Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kapdan MHP Merkez İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Partisinde bir basın toplantısı düzenleyen Kapdan, Pazar günü yapılacak olan olağan MHP Merkez İlçe Kongresi'nde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

Yapılacak seçimlerin huzur içerisinde geçmesini temenni eden Kapdan, "İnşallah huzur içinde gerçekleşecek olan kongremizde delegelerimiz en doğru ve en isabetli kararı verecektir. Ben teşkilatımla görüşerek ve genel merkezimin izniyle bu yola çıktım. Bunu da sizler aracılığıyla kamuoyuna duyurmak istiyorum" dedi.

 

İyi yönetim ve programlı bir çalışmayla MHP'nin önümüzdeki seçimlerde başarılı olacağını ifade eden Kapdan, "Yönetim dağılımı düşüncemi arkadaşlarımla ve yöneticilerimizle paylaştım. Bunun için birikimim, tecrübelerim, aklım ve projelerim hazır. Başarılı olacağıma inanıyorum. MHP'de ilk kez aday olarak bir göreve talip oldum. Daha önce 2 kez belediye başkanlığı için aday adayı olmuştum.  İlk kez aday olarak bir göreve talibim ve bu yüzden mutluyum. Delegelerimin ve partililerimin desteklerini bekliyorum" diye konuştu.

 

Kapdan, 3 yıldır MHP Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Mahmut Doğar'a teşekkür etti.

 

2002'den bu yana MHP'de aktif olarak siyaset yaptığını dile getiren Kapdan, "Allah'ın izni, delegelerimin desteği ile bu kutlu göreve talip oldum. Bugün beni yalnız bırakmayan eşime, kayınbiraderime ve dostlarıma özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bütün gövdemizle MHP'nin yanında olduğumuzu bir kez daha ispatladık. Yapılacak seçimlerin sonucu ne olursa olsun, ülkemize, milletimize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Kapdan, kadın yöneticilerin siyasette aktif rol oynaması için elinden geleni yapacağını vurguladı.

 

MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır da kendilerine şu ana kadar başka bir adayın müracaatı yapmadığını belirtti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 05:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER