banner198

Günün olay adamı Kılıç'tan açıklama geldi!

Ak Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'ın Şabanözü seçimleri sonrasında Facebook profilinde paylaştığı yorumun ulusal ve yerel medyaya büyük yankı bulması üzerine günü olay adamında yazılı açıklama geldi.

 Günün olay adamı Kılıç'tan açıklama geldi!
banner145
Ak Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'ın Şabanözü seçimleri sonrasında Facebook profilinde paylaştığı yorumun ulusal ve yerel medyaya büyük yankı bulması üzerine günü olay adamında yazılı açıklama geldi.

 

Hüseyin Kılıç açıklamasında şunlara yer verdi:

"1 Haziran 2014 tarihinde yenilenen Şabanözü seçimleri sonrasında Facebook adresimden yapmış olduğum ve sosyal medya aracılığı ile hızla yayılan ve gündem olan yorum hiçbir şekilde Ak Parti'nin kurumsal görüşü olmayıp tamamen seçimi kaybetme psikolojisi içerisindeki düşüncelerimdir. Hiçbir şekilde Ak Parti İl ve İlçe teşkilatı ile Gençlik Kollarının görüşü değildir. Facebook sayfamda ikili fotoğrafımız paylaşılan Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç'le konunun yakından uzaktan ilgisi yoktur. Seçimi kaybetme psikolojisi içerisinde yapmış olduğum ve haddimi aştığım bu yorum nedeniyle parti teşkilatımdan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından, Belediye Başkanım İrfan Dinç'ten ve Şabanözü İlçe halkından özür diliyorum.

 

Seçimler demokrasimizin bir gereği olup kazanmak da var kaybetmek de var. Kazanan Belediye Başkanımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. "dedi.

 Şabanözü'nde seçimi MHP'ye karşı kaybeden AKP'li tehdit savurdu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2014, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 10 yıl Önce

lami cimi yok bu adamı vakit geçirmeden kolundan tuttuğun gibi partiden atacaksın,bu tipleri kim kolluyor koruyorsa onlarıda atacaksın yoksa millet ak partiyi iktidardan atar.genel merkezin çankırıyı masaya yatırması acilen gerekli

Necmi
Necmi - 10 yıl Önce

haddini aştığını biliyosan istifa edeceksin!

ali
ali - 10 yıl Önce

tayip erdoğan telefonla çankırıyı arıyor rezil ettin bizi rezil. senden ak deil kara partili bile olmaz bırak bu işleri milletin yüzüne bakmaya bile şeyin olmamalı. istifa etmen gerekli yada ihraç etmeleri lazım. ak yada kara parti hiç fark etmez gelen laflar çankırı ya geldi.

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

ya sen kimsin de böyle açıklama yapıyorsun.bir kere senin çapın ne ? senin yetkin ne kimin adına konuşuyorsun. sn başbakanımızın kredisini tüketiyorsunuz. bu partide açıklama yapmak sana kaldı ise yazık bu memlekete. acilen gereği yapılmalı. anlaşıldı ş.özünde seçimin kaybedilmesinin müsebbibleri senin gibiler

çağatay
çağatay - 10 yıl Önce

tutuştunuz demi bu kadarsınız işte adalet yok kalkinma yok parti̇ yok şi̇rket tikir tikir para derdi̇ yok

ahmet ak
ahmet ak - 10 yıl Önce

sonunana kadar haklısın kılıç sen ak partinin gurusun ak partiliyim diyen kişi yalancılık yapma adam dogru olanları yazmış sanki mhp chp hükümette olsa akparti belediyesine yardım edecek öylemiii eder diyenin ............ yalan söylemeyin bu kılıça küfür edenler aynıları size gelsin

SIRADAKİ HABER