banner198

Hüseyin Boz Başkan Yardımcılığına Seçildi

Hüseyin Boz Belediye Başkan Yardımcılığına Seçildi

Hüseyin Boz Başkan Yardımcılığına Seçildi
banner145
 Mahalli İdareler seçimlerinin ardından toplanan Belediye Meclisinin Nisan Ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi.

 

Yeni Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı 1. Birleşim 1. Oturum Toplantısında gündem gereği Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği, Çankırı Belediyeleri  Su ve Hizmet Birliği ile Tarihi Kentler Birliği'nde Çankırı Belediyesi'ni temsil edecek meclis üyeleri belirlendi.

 

Yapılan oylamalar sonucu Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği'nde, Abdülkadir Çelik, Tuncay Koç, Hüseyin Boz, Metin Küçükertan, Mustafa Potukoğlu, Durmuş Karataş, İbrahim Memeci, Semih Darendeli, Tuncay Yaşar, Ömer Korkmaz, Satılmış Barak, Fatih Demir, Mehmet Evci ve Canay Ulucan yer alırken, Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği'nde, Hüseyin Boz, Satılmış Barak, Canay Ulucan, İbrahim Memeci ile Ömer Korkmaz görev aldı.

 

Tarihi Kentler Birliği'nin daimi üyesi Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç olurken, yapılan oylama sonucu Durmuş Karataş ve Metin Küçükertan TKB 'de Çankırı Belediyesi'ni temsil edecek meclis üyeleri olarak belirlendi.

 

Ayrıca yeni dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevine de 3 dönem üst üste AKP Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve bu dönem meclise giren Hüseyin Boz seçildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 02:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER