banner198

İbrahim Doğu MHP'den aday adayı oldu

Kurşunlu'da 4 dönem belediye başkanlığı yapan İbrahim Doğu, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) adaylık başvurusunda bulundu.

 İbrahim Doğu MHP'den aday adayı oldu
banner145
Kurşunlu'da 4 dönem belediye başkanlığı yapan İbrahim Doğu, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) adaylık  başvurusunda bulundu.

 

Kulislerde aday olacağı beklenen Doğu, gün içerisinde Kurşunlu ilçe teşkilat yöneticileri ile MHP Genel Merkezine gelerek resmen aday adaylığı başvurusunda bulundu.



Doğu, adaylık başvurusunu MHP genel merkezine yaptığını ifade ederek, “milletime ve ülkeme hizmet etme aşkı ile hayırlı bir yola çımış bulunmaktayım. Allah, Çankırımıza ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alper Tunga
Alper Tunga - 6 yıl Önce

ahmet bakır.,ibrahim doğuyu ne kadar tanıyorsun ve bu zamana kadar hangi partileri gezmiş söyle biz de bilelim.?(şu anki mevcut hükümet partisinde siyaset yapanların hangisi akpli.? çoğu ya saadet, ya da mhp kökenli..senin mantığına göre (buna mantık denirse tabi) akp içerisindeki siyasetçilerde her partiyi gezmiş oluyorlar o zaman.)

Alper Tunga
Alper Tunga - 6 yıl Önce

40 yılı aşkın süredir teşkilatın ve siyasetin içerisinde olan, bu süre zarfında çankırıda hiç bir siyasetçiye nasip olmayan kurşunluda 4 dönem yani 20 yıl belediye başkanlığı yapan, sayısız hizmet ve projelere imza atan,300den fazla kişiye iş veren ve işe girmesine vesile olan ibrahim doğu 5. dönem adaylığında kaybetmiştir.. neden kaybettiği konusunu burda sana öğretecek ve açıklayacak değilim..

Alper Tunga
Alper Tunga - 6 yıl Önce

mhp'den aday çıkanların hepsi bizim için kıymetli ve değerlidir.ama şu gerçek var ki, mhp adayları içerisinde çankırı merkezinde,11 ilçesinde,3 beldesinde ve 397 köyünün çoğunda tanınan, siyasi bilgi ve birkimiyle, geniş bürokrasi çevresiyle halka yakın ve halka hitap eden, siyasi görüşü ne olursa olsun her kesimden oy alabilecek olan tabana en yakın isim yalnızca ibrahim doğudur

Ahmet bakır
Ahmet bakır - 6 yıl Önce

Her partiyi gezmis ak partiye kendi ilçesinde kaybeden adaymi olur

SIRADAKİ HABER

banner304