banner306
banner198

İdris Şahin'den samimi itiraf!

Danışma meclisinde konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin , “Vatandaşımız sadece hizmeti geçer akçe olarak görmüyor. Kaybetmek gerçekten çok zor!” dedi.

İdris Şahin'den samimi itiraf!
banner145
 Danışma meclisinde konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin , “Vatandaşımız sadece hizmeti geçer akçe olarak görmüyor. Kaybetmek gerçekten çok zor!” dedi.

 

Samimi bir itirafta bulunan ve Şabanözü seçimlerine vurgu yapan İdris Şahin,  “Kaybetmek gerçekten çok zor! Karşınızda çok farklı ittifaklar varsa buna bazen mani olamıyorsunuz. Ama siyasette her zaman bazı esler vardır, bir ‘durak’ diyeceksiniz buna ve önümüzdeki sürece daha güçlü gireceğiz” dedi.

 

“Bu işin sadece hizmetle olmadığını biz burada belediye başkanlarımıza ifade ettik” diyen Şahin, “Halil Öz, Bayar Soysal, Ali Çapçı, Hüseyin Kantaş,  Cevdet bey hizmetin adresidir. Ama vatandaşımız sadece hizmeti geçer akçe olarak kabul etmedi. Ve dedi ki; ‘farklı şeyler istiyoruz. Hiç kusura bakmayın Halil Öz kazandın ama seni uyaralım dedik.  Bayar Soysal bir köyü şehre dönüştürün. Kızılırmak’ın 20 yılda göreceği hizmeti beş yılda yaptın ama senden farklı umut ve beklentilerimiz var dedi’ ifadelerini kullandı.

 

Teşkilat kademelerine seslenen Şahin, “Her ne olursa olsun demokrasilerde hesap günü sandıktır. Onun için bir birimizi sıkıntıya sokacak her türlü eylemen kaçınalım. Bugün hizmet amaçlı bize gönül veren ve çalışmaya başlayan İl Genel Meclisi ve Belediye Başkanlarına çok büyük sorumluluk ve görevler düşüyor” dedi.

 

Çankırı’ya gelecek hizmetlerle alakalı gelişmeleri aktaran Şahin, Ak Parti döneminde kimsenin söz dahi edemeyeceği hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Ilgaz dağı tünelinin 2015 yılının sonuna hizmete gireceğini ve tünelden süt fabrikasına kadar olan bölümün sıcak asfaltla kaplanacağını ifade eden Şahin,  Ankara karayolunda bulunan hemzemin geçitlerin baypas edileceği yol çalışmasının önümüzdeki haftadan itibaren tamamıyla hizmete açılacağı müjdesini verdi.  

 

Şahin, Kızılırmak-Sülüklü, Kurşunlu-Korgun, Çerkeş-Kızılcahamam arası ve Saçak Şabanözü yol yapım çalışmalarında da ihale aşamasına gelindiğini anlattı.

 

Restorasyonu devam eden Ulu caminin 2015 Ramazan ayına yetişeceğini söyleyen Şahin, Özel bir vakıf mülkiyetine ait olan İmaret Külliyesi’nin de 27 Haziran 2014 tarihinde ihale edileceğini ve camii külliyesinin aslına uygun,  ecdadımıza yakışır bir şekilde restore edileceğini sözlerine ekledi.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2014, 05:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 10 yıl Önce

Lider; Gizli saklı koltuk ve makam hesapları peşinde olmamalı, şahsi hırs - menfaat ve çıkarlarını bir kenara bırakmalıdır.
Lider dediğin; su gibi berrak ve duru, ana sütü gibi ak ve temiz olmalı, hakkında hiçbir suçlama, dava, itham, dedikodu ve şaibe olmamalı.

Gerçek lider ve yönetici, Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye Nasihatinde söylediği gibi;
"Nereden geldiğini unutmasın ki, nereye gideceğini de asla unutmasın.
Şu üç kişiye; yani cahiller arasındaki âlime, zengin iken fakir düşene ve hatı

Oğuz Kaan Sabanoğlu
Oğuz Kaan Sabanoğlu - 10 yıl Önce

sayın milletvekilimiz yanlış duşunuyor çankurıda akp ye oy vermeyen ilçeler nankörlük yapmıştır özellikle şabanözü çok büyük pişmanlık yaşayacaktır . şimdiden 7 sene gerilemese bile sabit kalacaktır.

sevket hızal
sevket hızal - 10 yıl Önce

Söyleminizde çok haklısınız.biliyorsunuz bu seneryoyu yıllar önce ist fatihte mehmet ali şahin beye de yapılmıştı

SIRADAKİ HABER

banner304