banner198

İrfan Dinç'i ters köşe eden seçim zaferi!

Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrenci konsey başkanlığı seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in desteklediği aday kaybetti.

İrfan Dinç'i ters köşe eden seçim zaferi!
banner145
 Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrenci konsey başkanlığı seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in desteklediği aday kaybetti. Konsey seçimlerinde oy kullanacak 7 öğrenciyi üç gün boyunca bir otelde ağırlayan İrfan Dinç ekibinin seçimleri ‘kesin kazandık’(!) gözüyle baktığı ve önceden seçim tebriklerini kabul ettiği ortaya çıktı.

 

Öğrenci Konsey seçimleri bu gün Uluyazı kampusu Rekörlk senato salonunda  gerçekleştirildi. Saat 15.00’da başlayan oylamada Adnan Taha Tuğrul 7, Samet Yalçın 6 oy aldı. Seçimlerde ÇKÜ bünyesinde bulunan 13 Fakültenin öğrenci temsilcileri oy kullandı.

 

İki yılda bir yapılan Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrenci konsey seçimleri kıran kırana bir seçim yarışına sahne oldu. Üniversite senatosunda öğrenci ile rektör arasında köprü görevini üstlenecek olan konsey başkanı seçimlerinde  İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Adnan Taha Tuğrul rakibi Felsefe bölümü 3. Sınıf öğrencisi Samet Yalçın’ı bir oy farkla geçerek Konsey Başkanlığı seçimlerini kazandı.

 

İçimizde ki hain kim?

 

Öte yandan öğrenci konseyi seçimleri ile ilgili iddialar yenilir yutulur gibi değil. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Temizlik İşleri Müdürü Mesut Aslan başkanlığında özel bir ekip görevlendirdiği ve Aslan’ın bir süredir konsey seçimlerine mesai harcadığı haber merkezimizce edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu çalışma kapsamında konsey seçimlerinde oy kullanacak 7 öğrenci bir gün boyunca Ilgaz dağındaki beş yıldızlı bir otelde gözetim altında tutularak seçim saatine kadar kimse ile temas kurmamaları sağlandı.  Seçim günü otelden aynı araca bindirilerek konsey seçimlerinin yapıldığı salona getirilen fakülte temsilcilerinden bir oy fire çıktı. Seçim sonuçlarının açıklanması ile şok yaşayan ekip, “içimizde ki hain kim* sorusunun cevabını aradı.  

 

Bir süredir Rektör Savaş’la Belediye Başkanı İrfan Dinç arasında yaşanan gerilimin başlıca kaynağının konsey seçimleri olduğu öne sürülüyor.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vahit Öztürk
Vahit Öztürk - 9 yıl Önce

biz parayla adam satın almayız bizim davamız satılık değildir biz ülkücü hareketiz konsey başkanlığını kazanan kardeşimiz adil bir şekilde seçilerek kazandığı inancındayız kendisine yeni görevinde başarılar dileriz

ogrenci
ogrenci - 9 yıl Önce

İrfan baskan ve cop muduru mesut Aslan bunlarla ugrasacagina Uluyaziyi b... goturuyo once copleri alsinlar. Sayin basin Uluyazi kampusune cikinda bir bakin ozellikle yemekhane coplugune

ercan genc
ercan genc - 9 yıl Önce

Ülkücü hareket paraylan sakalan sünletlen engelenemez gençler
Çankirida dîriliş başladi davasînî satmayanlara selam olsun

EFSANE
EFSANE - 9 yıl Önce

Beyler kendinize teselli vermeye yalan yanlıs konusmaya gerek yok.İrfan baskanin tutupta bu haberde yazildigi gibi yapnasi veya yaptirmasinin ihtimali ve imkani yoktur.Bildiginiz gibi 6 bin oy farkla secim almis basarili bir insandan bahsediyoruz.

ali gümüş
ali gümüş - 9 yıl Önce

Demekki parayla seçim kazanmak kültürlü insanlarda işe yaramıyoryaramıyor esnaf. Mhp ile paraleli ayni kefeye koyamazsin kafanizi topragindan çikarın artık (ferman başbugun fakülteler bizimdir)

Sedat
Sedat - 9 yıl Önce

işinize gelmeyene hemen yapıştırın yaftayı! yok paralelci, yok mhlli. siz kimsinizde insnaları damgalıyorsunuz. size kim bu yetkiyi verdide toplumu ayrıştırıyorsunuz. kendinize bakın kendinize.rektörü yıkmak için basit iftiralara sığınmayın.

pusula
pusula - 9 yıl Önce

Sonunda insanlarda geçde olsa anlamaya başladı dogru safın hangi taraf oldugunu ins. Zamanla parayla satın alınan yerler davamizin ciddiyeti ve guclu birlikteligmizle alıncak. C C
C

ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

şimdi 7 kişi getirip 6 oy almak nedir anlamıyorum. demek ki herkes sizin gibi satılık değil


SIRADAKİ HABER