banner306
banner198

İşte size dava adamı! Basamakları adım adım çıktı...

Telefonlara bakan sekreter olarak başladığı siyasi hayatında İl müfettişi oldu.

İşte size dava adamı! Basamakları adım adım çıktı...
banner145
Çankırı Postası/ ÖZEL: Türk siyasi tarihinde nadir görülen olaylardan biri Çankırı’da yaşandı. 1990 yılında parti telefonlarına bakma görevi verilen Sait Yılmaz, siyasi hayatında partisinin en üst düzey görevlerinden olan İl Müfettişliğine getirildi.  

 

Siyaset basamaklarını adım adım çıkan Sait Yılmaz, 1990 yılında kapatılan Refah Partisi’nin Çankırı İl Başkanlığında telefonlara bakan sekreter olarak göreve başladı.  Gelişen süreçte parti içerisinde verilen bir çok görevi layıkı ile yerine getiren Sait Yılmaz, son olarak Saadet Partisi Ilgaz İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordu.

 

Son olarak Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak tarafından ataması yapılan Sait Yılmaz, 24 yıllık siyasi hayatının en önemli görevlerinden olan Saadet Partisi Çankırı İl Müfettişliğine getirildi.

 

Bir çok kişinin siyaseti rant ve menfaat elde etme aracı olarak kullandığı, güç kimin elinde ise o tarafa yamulduğu günümüzde, o siyasi çizgisinden hiçbir zaman taviz vermedi. Örnek siyasi hayatı ile bir çok kişiye dersler veren Sait Yılmaz, kazanamayacağını bile bile Partisi “aday ol” dediği için iki dönem Ilgaz’dan belediye başkan adayı oldu. Üstelik seçimin kesin kazananı gibi araçlar giydirdi, kapı kapı gezerek seçim kampanyası yürüttü. Partisinde tek kuruş almadan bütün harcamaları cebinden yapan Sait Yılmaz, siyasette zerafet, ahlak ve sabrın ne demek olduğunu çalışmaları ile gösterdi. Birileri çıkar peşinde koşarken o kavgasının peşinde koşarak  'Dava Adamı" oldu..







Haberi okumak fotoğrafın üzerine tıklayınız.

Çakırı siyasetinin en ağır makam koltuğu!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 13:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin Alsancak
Emin Alsancak - 9 yıl Önce

Dava Adamlığınız her daim devam etsin, son bulmasın inşallah...

okçu mURAD
okçu mURAD - 9 yıl Önce

okçular tepesi̇ni̇n yilmaz savunucusu kardeşi̇m. allah yürüdüğün yolda ayağina taş değdi̇rmesi̇n.

SIRADAKİ HABER

banner304