banner198

İyi Parti Çankırı'da aday adaylarını tanıttı

İyi Parti Çankırı İl Başkanlığı 24 Haziran erken seçimleri öncesinde partisine milletvekilliği adaylığı için başvuran aday adaylarını tanıttı.

İyi Parti Çankırı'da aday adaylarını tanıttı
banner145
İyi Parti Çankırı İl Başkanlığı 24 Haziran erken seçimleri öncesinde partisine milletvekilliği adaylığı için başvuran aday adaylarını tanıttı.


100 Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım programı saygı duruş ve istiklal marşı okunması ile başladı. 

İl Başkanı Çetin Kapdan nerede ise seçimlere konulmama tehdidi ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek partilerine 2 aday için 6 katı başvuruda bulunulduğunu, adaylara bu cesaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.  Kapdan, kısa bir konuşmanın ardından aday adaylarına alfabetik sıraya göre söz verdi.



Sıra ile sahneye çıkan adaylar kendilerini tanıttı. Kimi aday projelerinden bahsederken kimi aday ise ülkenin kuruluş ayarları ile oynandığını bu kötü gidişin köprüden sonraki son çıkış olduğu uyarısında bulundu. Kadın aday adayı Gamze Atalay konuşmasının sonunda salonu ayağa davet ederek ilkokullardan kaldırılan öğrenci andını salonla birlikte okudu.  




Avukat Dilaver Erdoğan’da en uzun konuşmayı yaparak Çankırı’da 1 milletvekilliğinin alacaklarını söyledi. Erdoğan’ın konuşması salondan büyük alkış topladı.



Avustralya taksi şoförü olarak giderek girişimcilik ruhu ile büyük bir iş adamı olan Kalfatlı Mehmet Ali Karamemiş ise Çankırı’ya golf sahası projesi olduğunu, Çankırı Kaya tuzunun Dünya’da tanınmadığını, tuz pazarını Dünya’ya açma sözü verdi.


İyi Partiye 11 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. Adaylardan dördü kadın adaylardan oluşuyor.





Aday adaylarının isimleri şöyle:

Aydın Ayanoğlu (İş Adamı), Hasan Hüseyin Demirci (Esnaf), Duygu Uysal (Öğretmen), Mustafa Özel (eski danışman),  Nesrin Yaşar (eski danışman ), Gamze Atalay (Muhasebeci), Selami Deveci ( Emekli-Engelliler Derneği Bşk.), Dilaver Erdoğa (Avukat), Ahmed Fadıl Adıgüzel (Mühendis),  Mehmet Ali Karamemiş (İş Adamı), Hamide Ayla Pet

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 05:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali haylaz
Ali haylaz - 6 yıl Önce

Bir su adaylara bakin Allah askinavbunlarmi cankiriyi yukseltecek bir golf sahamiz eksikti yapin onuda yapin

SIRADAKİ HABER

banner304