banner198

Kamalak “TOKİ, Milli Görüş’ten Aşırma”

Kamalak, "Önümüzdeki dönemde kerim belediyeciliği başlatacağız" dedi.

Kamalak “TOKİ, Milli Görüş’ten Aşırma”
banner145
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “TOKİ’nin Milli Görüş belediyeciliğinin fakirleri rahata kavuşturmak için hayata geçirilen projelerinden aşırıldığını, taklitten ibaret olduğunu, Ak Parti tarafından 30-40 bin liraya mal edilerek 80-100 bin liraya satılıp halka faizle 30 yıl borçlandırılarak satıldığını bu şekilde insanların köleleştirildiğini söyledi.


Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisince Çankırı’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Kamalak, "Önümüzdeki dönemde kerim belediyeciliği başlatacağız" dedi. Yeni bir dünya, adil bir düzen ve temiz siyaset kurmak istediklerini belirten Kamalak, şöyle konuştu: "Biz önümüzdeki seçimlerde belediye başkanlarını, muhtarları, belediye meclis üyelerini seçmiş olmayacağız. Aynı zamanda bu milletin yönünü belirlemiş olacağız. Yol ikiye ayrılıyor. Birisi İslam birliğine giden yol ve Haçlı birliğine giden yol. İslam birliği diyen tüm vatandaşlara söyleyin adres Saadet Partisidir. Bu partiden başka İslam birliği için çabalayan parti yok. Avrupa Birliğiyle bu milleti Haçlı birliğine girmeye zorluyorlar. Çankırılı kardeşlerim yola koyulurken bindiğiniz otobüsün şoförüne değil, sizi nereye götürdüklerine bakın. Acaba İslam birliğine mi götürüyorlar, Haçlı birliğine mi götürüyorlar. Mazlum milletlere İslam alemine rehberlik etmek, kılavuzluk etmek, liderlik etmek varken zalimlere uşak olmak niye? Şehitlerin emanetine sahip çıkmak bu ülkenin her evladı için bir boyun borcudur. Buna dikkat edelim." dedi.



"Belediyecilik milli görüşün işidir hizmet istiyorsanız adreste Saadet Partisidir" diyen Kamalak, "Biz 45 yıllık bir partiyiz aslında. Bir fikri mücadelenin temsilcisiyiz. Milli görüş erleri başbakan olarak bu zaman kadar çeşitli hükümetlerde yer aldılar. Hiç birinin hakkında yolsuzluk imasında bulunan oldu mu? Yüzlerce kardeşimiz belediyelerde görev aldılar. Hiç birinde bir usulsüzlük gördünüzmü?, Milli görüşçüler hakkında en ufak bir yolsuzluk ithamı oldu mu? Hiçbiri hakkında yolsuzluk ihaleye fesat karıştıkları gibi bir suçlamaya tanık olabildiniz mi çünkü milli görüş erleri hakka hizmeti hakka ibadet olarak algılamaktadır. Emanete ihanet etmek bir münafık alametidir. Milli görüş erleri kazandıkları her bir belediyenin kapısına rüşvet alanda vereden melundur tabelasını asmışlardı. Hali hazırdaki durumda ise rüşvet alanda verende memnundur. Sizden çaldıklarının bir kısmını başkalarına peşkeş çekiyorlar, takdir sizlerin . Sonra milli görüş erleri tabelayı astıktan sonra belediyeleri halkın hizmetine açtılar. Belediyeleri halka tepeden bakan ceberut kurumlar olmaktan çıkarttık. Hizmet birimleri haline getirdik. Önümüzdeki dönemde kerim belediyeciliği başlatacağız." ifadelerini kullandı.

Foto galeriye git

Saadet Partisi'nin 45 yıllık birikimiyle seçimlere gireceğini ifade eden Kamalak, şunları kaydetti: "Gelin İslam birliğini birlikte kuralım gelin mazlumları birlikte koruyalım. Biz kimseye asla ve asla kırıcı cümle kullanmadık. 45 yıllık süreçte aziz milletimize yalan söylemedik ve onları kandırmadık. Büyük bedeller ödedik ama aziz milletimize kati suretle en küçük bir bedel ödetmedik. Üzerimize tank sürdüler. Çekilmedik ama o tanklara taş bile atmadık. Çünkü biliyorduk ki o tankı sürenler işin şuurunda değildi. Gafildiler, gözyaşımızı içimize akıttık. Korktuğumuzdan değil milletimize vatanımızı sevdiğimizden ve muhabbetten dolayı. Gelin el birliğiyle tahrip edilmiş olan İslam coğrafyasını yeniden onaralım. Hakkı hakim kılmanın mücadelesini verelim. İşçi, emekli, öğretmen, öğrenci ve Çankırı sizleri bekliyor. Çankırı'da 15 yer seçilecek biz buralara talibiz. Zafer çoğunlukta değil zafer inananlarındır."


Kamalak, konuşmaların ardından Saadet Partisi Çankırı Belediye Başkan Adayı Ömer Uzun ve ilçe belediye başkan adaylarına destek istedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 02:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER