banner198

Kaman, liste değiştirildi iddialarına açıklık getirdi!

Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman, ‘liste değiştirildi’ tartışmalarına açıklık getirdi.

Kaman, liste değiştirildi iddialarına açıklık getirdi!
banner145

Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman, ‘liste değiştirildi’ tartışmalarına açıklık getirdi.


Ak Parti 5. Olağan İl Kongresinin yankıları sürerken kamuoyunda en çok tartışılan konuların başında gelen ‘liste değiştirildi’ iddialarına çiçeği burnunda İl Başkanı Celal Kaman açıklık getirdi.


Kongreden bir gün önce parti binasında Hüseyin Filiz, İrfan Dinç ve Fehmi Küpçü ile birlikte liste yapıldığına dair iddiaları yalanlayan Kaman, gelen talepleri not aldığını söyledi.  


Kaman, “Listeye baktığınızda listede olması söylenen isimleri zaten yazdık. Ama bir kişinin önerdiği 20 ismi listeye koyma şansımız da yoktu” şeklide konuştu!


“Herkesi memnun etmemiz mümkün değil” diyen Kaman,”Nihayetinde listeye 30 kişi yazabiliyorum. Listede ismi bulunan kişileri içinde mutlaka beğenilmeyenler çıkabilir. Celal Kaman’ı da sevmeyen çıkar ama şu var; bir kişi için 29 arkadaşı aynı kefeye sokmak hoş değil. Bir başkasına da sorarsak başka bir ismi beğenmeye bilirler. Olabilir buda bir görüştür” ifadelerine yer verdi.


Liste hazırlanması sırasında kendisine 174 tane isim talebinde bululduğunu aktaran Kaman, “Bu isimler içerisinden il yönetimini seçmeye çalıştım. Belki bende dört dörtlük bir liste hazırlayamamış olabilirim. Bunlar kişiye göre değişir. Ancak benim listem incelendiğinde partimize hizmet noktasında oluşabilecek en iyi listeyi hazırladığım kanaatindeyim.” dedi.  


Kaman, kongreden bir gün önce İl Koordinatörü Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte gelen talepleri aldıklarını ve bu talepler doğrultusunda listeyi hazırladıklarını vurguladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 14:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet büyüktopcu
Ahmet büyüktopcu - 9 yıl Önce

niz senin listene ne karışırız nede müdahale etme girişiminiz olabilir ama 13 senesini parti için hizmet eden ve Sn Başkan'ında bilgisi olduğu halde partimde kimse kalmazken orada 13 senesini veren bir insana yedek 29 revamıdır beni hiç yazmasalardı hiç Üzülmez ve bizim görevimizi tamamladık derdim Gine'de söylüyorum yazıklar olsun o listeyi yazan kişiye veya kişilere yazıklar olsun yalancılara yalanları içinde boğulacaklar kırdıkları kişileri aynı şekilde kurulacaklarımı unutmasınlar Sn Başkana tek sözüm seçimlerde inşallah seçimlerde

kartal
kartal - 9 yıl Önce

celal kaman dün geldin yalanla başladı sen salimle idrisin listesini yazdın AKP bitirdiniz hayırlı olsun

Mithat Kılıç
Mithat Kılıç - 9 yıl Önce

Yapılan lisde normal tabi bu liseyi beğenmeyen olabilir onlarada saygı duymak gerekir sonucda bu arkadaşlarımız akpartilidr kol kırılır yeli içinde kalır yalnız şuna değinmeden geçemeyeceğim Benim yönetime girme gibi hiç müracatım olmadı yalnız Celal başkan şunu söyledi seni yazdım dedi dedimki beni yazma birileri beni sildiri dedim kaman başkana sora bilirsiniz yalnız beni h müracatım olmadığı halde beni yedekler listesine yazanları eserleri kınıyorum

Ak parti
Ak parti - 9 yıl Önce

Kocaman iki tane bakanın geldiği o kongıre normal deyip içine sindirebiliyorsanız,bu kadar delegenin oyu yeter diyebiliyorsanız devam edin yok eğer ben onurumla il başkanı olamadıktan sonra derseniz gereğini yapmalısınız. Halkı çocuk sanmayın o listeyi kimin hazırladığı belli kendinizi kandırmayın kaç esnafı seni yazıyorum diye aradınız dürüstce söyleyin kendi insiyatifinle yazdığın sadece üç kişi var.

Hüsnü Silahşör
Hüsnü Silahşör - 9 yıl Önce

her kongreden sonra böyle ufak tefek kırgınlıklar olur. baş ağrısı gibi bir müddet sonra geçer. artık kongre geride kaldı. şimdi 2015 genel seçimlerine hazırlanma zamanıdır. yeni il yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim.

Çankırılı
Çankırılı - 9 yıl Önce

başkanım herkesi memnun etme mecburuyetiniz yok elbette yalnız şunu unutmayın yola çıktıklarınızla değil yolda bulduklarızla yola çıkmışınız bu yolda bulduklarınız gün gelir sizide yarı yolda birakir.

cankırilı
cankırilı - 9 yıl Önce

Gözelim ak partiyi ne hale getirdiniz yazıklar olsun

İbrahim kırı
İbrahim kırı - 9 yıl Önce

Artık seçim bitti ve lütfen makama saygı duyun ve Ak partimizi fazla yıpratmayın


SIRADAKİ HABER