banner198

Kapdan' AKP İl Başkanı Kaman yalancıdır!

Çankırı'da dün iki genç arasında meydana gelen bıçaklı kavgaya MHP İL Başkanı Çetin Kapdan'dan açıklama geldi.

Kapdan' AKP İl Başkanı Kaman yalancıdır!
banner145
Çankırı'da dün iki genç arasında meydana gelen bıçaklı kavgaya MHP ve AKP İl Başkanlarını karşı karşıya getirdi. 

 

MHP İl Başkanı Çetin Çetin Kapdan, AKP İl Başkanı Celal Kaman'ın münferit bir kavgayı siyasi bir içerik kazandırmaya çalışmasına yaptığı basın açıklaması ile sert tepki gösterdi.


"Yaşanan olayın başka yönlere çekilmesinin siyasi adap ve ahlakla bağdaşır bir yönü yoktur" diyen Kapdan, " Olayın gerçek nedenlerini araştırmadan ve yaşanan her gelişmeyi siyasetine alet etme kaygısındaki Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Celal Kaman, yalancıdır." dedi.

Kapdan basın mensuplarına görkü tanıkları ve olaya karışan Eren Y.'nin polis tutanaklarını da gönderdi. 


Geçtiğimiz günlerde 1 Kasım seçimlerinin centirmence bir ortamda gerçekleşmesi için AKP İl Başkanlığını ziyaret eden Çetin Kapdan,  beraberide MHP vekil adayları Kadir Şekerci ve Hüseyin Yakar ile birlikte  Celal Kaman'a nezaket ziyaretinde bulunmuştu.  Anlaşılan siyasetteki yalacı bahar erken bitti.


-Haberin videosunu izlemek için TIKLA-



 Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanlığından yapılan yazı açıklama şöyle:

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı İl Başkanı Sn. Celal Kaman’ın dün (9.10.2015 Cuma günü) kınadığı olay tamamen doğrudur. Olayın bahsedilen yerde ve saatte vuku bulduğu doğrudur. Kınanan olayda kavgaya karışan gençlerimizden birinin öz be öz Ülkü Ocakları mensubu bir kardeşimiz olduğu doğrudur. Yine kınanan olayda yaralanan gencin de Adalet ve Kalkınma Partisi mensubu olduğu doğrudur.

 Çankırı'da Üniversite öğrencisi bıçaklandı! -TIKLA OKU-

Ancak, ilgili olayda ısrarla karartılan ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Celal Kaman tarafından kasıtlı olarak çarpıtılan husus, münferit bir kavganın siyasi bir içerikle sunuluyor olmasıdır. Bu yalandır. Olayın gerçek nedenlerini araştırmadan ve yaşanan her gelişmeyi siyasetine alet etme kaygısındaki Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Celal Kaman, yalancıdır.

 

Çünkü, yaşanan olay hiçbir siyasi içerik taşımayan nedenler ile vuku bulmuştur. Yaralanan şahsın tahrik edici, aşağılayıcı, namusa ve değerlerimize dil uzatan çirkin ifadeleri, galiz küfürleri şahitlerin ifadelerinde kayıt altına alınmıştır. Kardeşimiz, tüm sabrına ve pislikten uzak durma gayretine rağmen namusuna uzatılan dile daha fazla kayıtsız kalamamış ve istemediğimiz bu olay meydana gelmiştir.

 

Yaşanan olayın başka yönlere çekilmesinin siyasi adap ve ahlakla bağdaşır bir yönü yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kampanya döneminin şehrimizde huzur içinde geçebilmesi için gerekli özenin gösterildiğini ifade eder; panik ve korkusunu anladığımız Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığını yapmaya çalışan Celal Kaman’dan da aynı özeni göstermesini beklediğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.



Fotoğraf: MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan ve beraberinde gelen MHP Çankırı Milletvekili Adayları AKP İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunuyor..

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 15:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
celil
celil - 9 yıl Önce

akpliler spazm geçirerek vermiş pozu!

SIRADAKİ HABER